B
butterfly922
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 78
Stypendium stażowe wynosi 997,40 zł brutto a netto chyba 907 zł. Dlaczeego więc dostałam na konto kwotę brutto a nie netto?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kosssz napisał:Z jakich środków finansowany jest Pani staż? Unijnych?
Proszę obejrzeć dokumenty, które Pani podpisała, czy jest na nich logo UE?butterfly922 napisał:Nie zostałam o tym poinformowana(...)to staż w samym urzędzie pracy.
Kosssz napisał:Proszę obejrzeć dokumenty, które Pani podpisała, czy jest na nich logo UE?
A skoro Pani jest na stażu w samym PUP, to nie łatwiej po prostu zapytać u źródła zamiast odpowiedzi szukać na forum internetowym?![]()
A jaką dokładnie kwotę Pani otrzymała i za jaki dokładnie okres (proszę podać zakres dat)? Pytała Pani o to w PUP jak doradziłam?butterfly922 napisał:Staż nie jest unijny, ale zastanawiam się dlaczego za pierwszy miesiąc (który był niepełny) została mi przelana kwota taka jakby obliczano proporcjonalnie, ale od kwoty 997,40 zł a nie 907,63 zł.
598 zł (z groszami) za okres od 13 do 30 listopada. Jest to 18 dni więc liczone to chyba było od kwoty 997,40 zł a nie 907,63 zł.Kosssz napisał:A jaką dokładnie kwotę Pani otrzymała i za jaki dokładnie okres (proszę podać zakres dat)? Pytała Pani o to w PUP jak doradziłam?