Stypendium stażowe

• Autor wątku Autor wątku butterfly922
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

butterfly922

Użytkownik
Odpowiedzi
78
Stypendium stażowe wynosi 997,40 zł brutto a netto chyba 907 zł. Dlaczeego więc dostałam na konto kwotę brutto a nie netto?

Z jakich środków finansowany jest Pani staż? Unijnych?

Kosssz napisał:
Z jakich środków finansowany jest Pani staż? Unijnych?

Szczerze mówiąc nie wiem. Nie zostałam o tym poinformowana. Co najśmieszniejsze - to staż w samym urzędzie pracy.

butterfly922 napisał:
Nie zostałam o tym poinformowana(...)to staż w samym urzędzie pracy.
Proszę obejrzeć dokumenty, które Pani podpisała, czy jest na nich logo UE?
A skoro Pani jest na stażu w samym PUP, to nie łatwiej po prostu zapytać u źródła zamiast odpowiedzi szukać na forum internetowym?:rolleyes:

Ostatnia edycja:
Kosssz napisał:
Proszę obejrzeć dokumenty, które Pani podpisała, czy jest na nich logo UE?
A skoro Pani jest na stażu w samym PUP, to nie łatwiej po prostu zapytać u źródła zamiast odpowiedzi szukać na forum internetowym?:rolleyes:

Staż nie jest unijny, ale zastanawiam się dlaczego za pierwszy miesiąc (który był niepełny) została mi przelana kwota taka jakby obliczano proporcjonalnie, ale od kwoty 997,40 zł a nie 907,63 zł.

butterfly922 napisał:
Staż nie jest unijny, ale zastanawiam się dlaczego za pierwszy miesiąc (który był niepełny) została mi przelana kwota taka jakby obliczano proporcjonalnie, ale od kwoty 997,40 zł a nie 907,63 zł.
A jaką dokładnie kwotę Pani otrzymała i za jaki dokładnie okres (proszę podać zakres dat)? Pytała Pani o to w PUP jak doradziłam?

Ostatnia edycja:
Kosssz napisał:
A jaką dokładnie kwotę Pani otrzymała i za jaki dokładnie okres (proszę podać zakres dat)? Pytała Pani o to w PUP jak doradziłam?
598 zł (z groszami) za okres od 13 do 30 listopada. Jest to 18 dni więc liczone to chyba było od kwoty 997,40 zł a nie 907,63 zł.
O tę kwotę akurat nie pytałam, ale staż jest ze środków krajowych.

Powrót