Suknia ślubna

• Autor wątku Autor wątku Klaudia9009
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
K

Klaudia9009

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam,mam nadzieję,że znajdę tu odpowiedź. W grudniu 2016 zamówiłam swoją suknie ślubną, w marcu byłam na pierwszym zdjęciu miary. Pierwsza przymiarke miałam mieć w lipcu, później jeszcze przynajmniej dwie, tydzień przed ślubem czyli w połowie września miałam odebrać suknie. Panie z salonu dzwoniąc 2tygodnie temu z informacją że suknia jest gotowa w związku z zamykanie salonu. Na "umowie " nic nie ma konkurentów, tylko że w momencie rezygnacji moja zaliczka przepada(zaliczka 1500zł). Resztę miałam zapłacić 1200zł przy odbiorze. Jestem nie przygotowana na odebranie już sukni,próbowałam się dodzwonić do federacji ale bez skutecznie. Nie wiem jakie informacje jeszcze są potrzebne. Proszę o informację, bo już nie wiem co robić.

Ja też nie... Chodzi o to, że Ty rezygnujesz, czy salon?

Panowie:

zapewne pytającej chodzilo o to, ze odbior sukni miał być po wakacjach.

Salon ponformował, że musi odebrac na dniach a autorka wątku nie ma kasy na zaplacenie reszty.

Poza tym wiecie jak to jest... do września mozna przytyć i co wtedy?

;)

Chodzi o to jakie ma prawa w związku z tym ,że suknia do odebrania miała być we wrześniu a jest w maju,bez żadnego mierzenia bez niczego... Bo odbieranie sukni bez żadnych przymiarek tylko zrobienie na szybko, bo salon jest zamykany jest chyba nie w porządku wobec klienta.
Bardzo proszę o zostawienie sobie takich nie potrzebnych komentarzy dla siebie ,jeśli nie macie nic więcej do powiedzenia.
Nie chodzi o kasę.

Z resztą , dziękuje bardzo, widzę, że pomocy tu nie otrzymam.

Salon mnie poinformował,że suknia jest gotowa i ma sobie po nią przyjechać, bo oni się zamykają.

Nie chodzi o nie przygotowanie finansowe lecz jeśli chodzi o dodatki czy buty. Przymiarka miałą być w lipcu,stwierdziłam ,że mam jeszcze czas.

Nie pisz posta pod postem, przez 20 minut jest dostępna opcja -
edit.gif
Regulamin §8

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót