Świadczenie usług na Internecie Play, Polkomtel itp.?

• Autor wątku Autor wątku zyrafal
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

zyrafal

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam,

Na bazie dostepu bezprzewodowego do Internetu IPlus, Blueconnect itp. (generalnie internet 3G od różnych operatorów) moja firma chciałaby świadczyć swoje usługi - m.in. usługi HotSpotów i inne usługi, które potrzebują połączenia z Internetem.
Nie jest to odsprzedawanie usług operatorów dla klientów końcowych, tylko świadczenie na tych usługach, usług własnych.
Czy jest to zgodne z regulaminami operatorów?? Czy potrzebuję ich zgody na taką działalność?
Znalazłem zapisy w regulaminach, że nie można udostępniać usług innym podmiotom (bez zgody operatora) w celu czerpania korzyści majątkowych. Jednak ja tych usług nie udostępniam innym podmiotom, tylko wykorzystuję je do świadczenia własnych usług!

Proszę o pomoc!

Jako poważny biznesmen udaj się z regulaminami operatorów po szczegółową analizę prawną do poważnej kancelarii adwokackiej. Polecam osobiście Xawerego Konarskiego.

Może jednak, ktoś z Was spotkał się z takim problemem i mógłby mi coś podpowiedzieć?

frankyjoe napisał:
Jako poważny biznesmen udaj się z regulaminami operatorów po szczegółową analizę prawną do poważnej kancelarii adwokackiej. Polecam osobiście XXX.
Na tym forum obowiązuje regulamin, który zabrania umieszczania taki poleceń. To nie jest tablica ogłoszeń.

Powrót