System dozoru elektronicznego część III

• Autor wątku Autor wątku Tadeuusz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
dozór elektroniczny

Witam

Mam pytanie odpowiadajcie ludzie kochani szybko.Moj mąz 13 lutego ma miec sprawe o dozor ma 8 miesiecy 2,5 odbył ja jestem samam z bliznietami jest szansa na dozor, ale maz mail dwa lata temu tez dozor i przez wchodzenie na strych sad mu uchylil dozor musial 17 dni odbyc w zakladzie czy to bedzie mailo wplyw na ta sprawe? czy znacie kogos kto mial drugi raz przyznany dozor?

to jest do mnie pytanie? pierwsz raz tu jestem ?

RE: dozór elektroniczny

farbka245 napisał:
czy to bedzie mailo wplyw na ta sprawe?

Oczywiście, że będzie miało wpływ. Tyle tylko, ze nikt nie wie jaki.

no oki ma wpływ ale czy w ogole istnieje mozliwosc zeby dostał dozor drugi raz? Czy to ze mu nie odrzucili wniosku to chyba juz dobrze hm? ale sie denerwuje :o

farbka245 Skoro wniosek będzie rozpoznany to formalnie może dostać dozór. W praktyce raczej bym się hurra-optymistycznie nie nastawiał, życzę powodzenia i proszę dać znać jak poszło.

czy znacie kogos kto mial drugi raz przyznany dozor?
Znam.

no oki ma wpływ ale czy w ogole istnieje mozliwosc zeby dostał dozor drugi raz?
Żaden przepis tego nie zabrania.
sad mu uchylil dozor musial 17 dni odbyc w zakladzie czy to bedzie mailo wplyw na ta sprawe?
A jak myślisz? Tak na zdrowy rozum - raz już zawiódł zaufanie Sądu...

jeśli ktoś przebywa w ZK i ma wokande wobec dozoru elektronicznego i sąd udzieli zgody, to po jakim czasie skazany wyjdzie ? czy jest możliwość żeby w ten sam dzień ??

tak wychodzi w ten sam dzien

Ostatnia edycja:
jeszcze jeden dzien ciekawe czy 13 bedzie szczeliwy dla mojego meza czy nie

kazda sprawa powinna byc indywidualnie oceniana Trynkiewicza wyspuscili to za takie bzdury z ajakie ludzie siedza teraz wiezienia powinny byc prawie puste:)

Proszę o komentarze opienie co do sprawy tego dozoru czy jest jakas szansa czy maz jest spalony ?

Mąz przebywa w Kozichgłowach czy ktos sie orientuje jak tam wygladaja wokandy na dozor czy ludzie dostaja dozory bo od zakladu duzo zalezy

wydaję mi się, że musisz po prostu poczekać do jutra... teraz można tylko gdybać, a szansę ma każdy.... Mój narzeczony, dzisiaj ma sprawę także też siedzę jak na szpilkach na jakąś wiadomość. Życzę cierpliwości i powodzenia ;)

dzieki tez zycze powodzenia wokandy trwaja zazwyczaj do 12 ale np moj maz nie mogł do mnie zadzwonic nie mial takiej mozliwosci ja zadzwonilam do sadu podalam imie i nazwisko i powiedzieli mi jaka jest decyzja juz bylam pod zakladem przed nim . Oni maja prawo nawet o 22 nawet pozniej Cie wypuscic zalezy od klawiszy jak chodzi o to czy go wypuszcza to zadzwon do sadu bedziesz wszystko wiedziala

dzięki :) ja niestety nie mam możliwości czekać na niego przed zakładem bo jestem w zaawansowanej ciąży i siedzi prawie 100 km od miejscowości w której mieszkamy, ale zadzwonie do sądu

tak tak zadzwon bedziesz juz wiedziala na czym stoisz bo moze naprawde nie ma jak Cie poinformowac albo chce Ci zrobic niespodzianke tylko w twoim przypadku lepiej tak długo cie w niepewnosci nie trzymac :) ja na mojego meza czekam z blizniakami 1,5 rocznymi w takim razie Powodzenia i szczesliwego rozwiązania :D

od klawiszy w tym sensie ze wokandy wszystkie musza sie skonczyc pozniej te wypisy sranie takie ze glowa boli no zalezy od zakladu inaczej potraktuja recydywe inaczej petke

dobra o co Ci chodzi lepiej mi napisz czy maz moj ma jakies szanse kurcze tak sie denerwuje kazda spprawa powinna byc indywidualnie traktowana :mad: no ludzie ptrzymajcie mnie na duchu jestes facetem pomoz troche

farbka245 - ale to nie jest forum wróżbiarskie czy grupa wsparcia. Jedyne co możesz zrobić to czekać na telefon od twojego z informacjami.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót