Szablon strony

• Autor wątku Autor wątku blonditbg
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

blonditbg

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Mam takie pytanie, jeżeli pobrałem szablon strony (darmowy) na mój komputer a potem go wgrałem do mojej strony to czy moge sie pod min podpisać jeżeli zrobiłem CAŁĄ grafikę sam?.A jeżeli nie to moge napisac tak

Szablon by NazwaWykonawcy,grafika Nazwa wykonawcy grafiki (całej)

Tak, może się Pan podpisać pod tym co zrobił.

a czy istnieje jakiś paragraf czy coś podobnego??, a co gdy twórca szablonu zabroni zmieniania tej liniki (musi pozostac taki napis) to czy jednak wbrew jego woli mogę napisać ze grafike robiłem ja?

Proszę zapoznać się z licencją na jakiej wydawany jest ten szablon. Może być tam zapis ze np. musi podać się autora tego szablonu i nie można tego zmieniać, ale nie może jednocześnie zabronić do podawania autorstwa innych elementów, jak np grafika.

blonditbg, z Twojego pytania nie wiem w końcu, co ściągnąłeś gotowego, a co zrobiłeś sam. Przecież szablon strony to grafika z kodem.

"a co gdy twórca szablonu zabroni zmieniania tej liniki (musi pozostac taki napis) to czy jednak wbrew jego woli mogę napisać ze grafike robiłem ja?"
Skoro masz wprost napisane co wolno, a czego nie, to odpowiedź jest jasna - nie wolno tego zmieniać.

Powrót