K
kasandra xxx
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Witam. Postanowiłam dodać wątek na forum ponieważ po wielokrotnym szukaniu pomocy nie uzyskałam jej jak do tad
Mój problem dla , niektórych może wydawać się błachą sprawą lecz jestem osoba publiczną, która narażona jest podwójnie na szkalowanie wizerunku przez róznego typu osoby przesiadujące po drugiej stronie komputera. Jestem fotomodelką od około 3 lat. Fotografia jest moją pasją od kilkunastu lat juz więc pewnego dnia postanowilam poszerzac swoje zainteresowanie poprzez fotomodeling. Wspolpracowalam z wieloma fotografami i bralam udzial w licznych sesjach zdjeciowych./ Niestety pewnego dnai natrafilam na czlowieka, ktory nasza wspolprace potraktowal zbyt ,, doslownie" i zaczal mnie przesladowac. Przesladowanie tego czlowieka trwa juz ponad rok. Juz nie mam sil. Zachorowalam przez to. Mam rodzinę , która kocham i chcę być dla swojego syna wzorem. Jestem normalną kobietą, która postanowiła pewnego dnia oddać się własnej pasji i zapragneła doznać jakiejs przygody. Doswiadczyc czegos nowego w swoim zyciu. Chciałam, zeby moj syn oraz mąż byli dumni ze mnie i mojego hobby. Lecz niestety cale to piekne wyobrazenie stało się horrorem, z którym nie mogę sobie poradzić. Zostałam sama z tym problemem. Moje nazwisko jest szargane publicznie na forach dyskusyjnych a opinia zostala podeptana przez czlowieka , który nie potrafi panowac nad wlasnymi uczuciami oraz emocjami. Jest to czlowiek w podeslzym wieku , mściwy i zakompleksiony. Cała ta historia zaczeła się od dnia ,w którym dałam mu do zrozumienia ,że procz zdjęć nie chcę nic od niego. Czlowiek ten nie mogl mi tego darować i postanowił nie dać mi ani mojej rodzinie spokoju do ostatnich dni swojego zycia. Proszę pomoc oraz udzielenie kilku wskazówek jak mam sobie poradzic w tej sprawie. Pozdrawiam serdecznie