M
Monika757
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 12
Dzwonilam juz do rzecznikow.. telefonów milion o porady, ale nikt nie jest mi w stanie pomóc, dlatego moze ktoś tutaj mi doradzi, moze ktos byl w podobnej sytuacji.. 30.04 zglosilam szkode z oc, dzis mamy 31,05 samochód nie został jeszcze naprawiony, samochód zastępczy mialam do dzis wiec zadzwoniłam przedłużyć okres wynajmu... ubezpieczalnia mi odmowila, twierdzi ze to nie ich wina,ze w salonie serwis spóźnia sie z naprawa.. Bylam w salonie dzis sama osobiście i dostałam odpowiedź, ze oni nie maja zadnej umowy, ani nigdzie nie jest napisane ,ze do dzis samochód ma byc naprawiony , ze to wymysl Ubezpieczalni. Ani Serwis, Ani Ubezpieczalnia nie chce mi pokryć kosztów wynajmu samochodu.. Pan w Salonie na koniec mi powiedział, ze on nie poczuwa aie się do winy, ale moze mi jedynie zmniejszyć koszty wynajmu samochodu..
Mam nowy samochód, place za niego leasing, szkoda nie z mojej winy i nieważne jakie koszty, nie bede ich pokrywać... Nie po to sa ubezpieczenia i nie po to placi sie Tyle pieniędzy.
Tylko co wtedy, gdy To nie ubezpieczalnia tylko Salon opóźnia czas naprawy..
Od poczatku mam z Nimi problemy i już nie mam sil do tego Wszystkiego
Mam nowy samochód, place za niego leasing, szkoda nie z mojej winy i nieważne jakie koszty, nie bede ich pokrywać... Nie po to sa ubezpieczenia i nie po to placi sie Tyle pieniędzy.
Tylko co wtedy, gdy To nie ubezpieczalnia tylko Salon opóźnia czas naprawy..
Od poczatku mam z Nimi problemy i już nie mam sil do tego Wszystkiego