B
Bolo Prus
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
PILNE
Zapisałem się w październiku zeszłego roku do Prywatnego Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych, z przeświadczeniem że szkoła jest bezpłatna. Nie podpisywałem żadnej umowy. Ani informacji, że zgadzam się na jakieś kary finansowe. Nie byłem wstanie kontynuować nauki więc 2 tygodnie temu zabrałem stamtąd swoje świadectwo ukończenia poprzedniej szkoły. W piątek znalazłem pismo w skrzynce:
"
Prywatne Szkoły dla Dorosłych
[...]
Wpłaty za nieobecność na zajęciach możesz dokonać już *dziś to tylko 100 zł./m-c
Dane do wpłaty:
...
Nr konta:
...
Tytułem: Wpłata 50% frekwencji - grudzień 2014 i styczeń 2015
RAZEM -200 ZŁ
Pozdrawiam
...
*Termin płatności wynosi 7 dni od daty otrzymania pisma, w przeciwnym razie płatność zostanie skierowana do Firmy Windykacyjnej."
Na "piśmie" brak podpisu.
Stempel pocztowy z 24.02 i pieczątka "szkoły" na kopercie.
CO ROBIĆ !
Gdyby mnie było stać na płacenie nie zapisywałbym się do "szkoły za darmo" !
Gdybym wiedział o karach nie zapisywałbym się bo wiedziałem, że ze względu na prace może się zdarzyć, że nie będę uczęszczał na zajęcia !
BŁAGAM POMÓŻCIE !
Zapisałem się w październiku zeszłego roku do Prywatnego Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych, z przeświadczeniem że szkoła jest bezpłatna. Nie podpisywałem żadnej umowy. Ani informacji, że zgadzam się na jakieś kary finansowe. Nie byłem wstanie kontynuować nauki więc 2 tygodnie temu zabrałem stamtąd swoje świadectwo ukończenia poprzedniej szkoły. W piątek znalazłem pismo w skrzynce:
"
Prywatne Szkoły dla Dorosłych
[...]
Wpłaty za nieobecność na zajęciach możesz dokonać już *dziś to tylko 100 zł./m-c
Dane do wpłaty:
...
Nr konta:
...
Tytułem: Wpłata 50% frekwencji - grudzień 2014 i styczeń 2015
RAZEM -200 ZŁ
Pozdrawiam
...
*Termin płatności wynosi 7 dni od daty otrzymania pisma, w przeciwnym razie płatność zostanie skierowana do Firmy Windykacyjnej."
Na "piśmie" brak podpisu.
Stempel pocztowy z 24.02 i pieczątka "szkoły" na kopercie.
CO ROBIĆ !
Gdyby mnie było stać na płacenie nie zapisywałbym się do "szkoły za darmo" !
Gdybym wiedział o karach nie zapisywałbym się bo wiedziałem, że ze względu na prace może się zdarzyć, że nie będę uczęszczał na zajęcia !
BŁAGAM POMÓŻCIE !