Szkoła - Nieodpowiedni ubiór, pyskowanie

• Autor wątku Autor wątku hsshsssspublic
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
H

hsshsssspublic

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
Dzisiaj w szkole miałem niefajaną sytuacje dostałem uwagę od nauczycielki Religi na którą nie chodzę za przyniesienie na lekcję kurtki potem gdy zacząłem dyskusje na temat słuszności uwagi dostałem chyba 2 powiedziała że się na mnie zemści musiałem wyjść z lekcji do szatni odłożyć kurtkę i wrócić dodam że przez resztę lekcji wkołko mi to wspominała i mówiła o słuszności moich decyzji. Czy jest to legalne i czy mogę odwołać się do wychowawczyni o usunięcie uwagi dodam że nie jestem pełnoletni

Ostatnia edycja:
hsshsssspublic napisał:
Dzisiaj w szkole miałem niefajaną sytuacje dostałem uwagę od nauczycielki Religi na którą nie chodzę za przyniesienie na lekcję kurtki i

Jeśli nie chodzisz na lekcję religii , to co tam robiłeś ?

Było zastępstwo z nauczycielką religii i dostałem uwagę za położoną na plecaku kurtkę a następnie za '' pyskowanie ''

A dlaczego tą kurtkę miałeś na lekcji a nie tak jak to wymagane w szatni? Czy macie w ogóle taki zapis, że kurtki mają być w szatni ? - powinno być to normą.
A pyskowanie ? - że za to uwaga - to chyba norma... choć nie znam w sumie całego przebiegu " waszej dyskusji". Znam przypadki gdzie różnie to niestety bywa..
na chwilę obecną uważam, że wszystko na legalu

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót