Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Proszę o pomoc. Zapisałam się online na kierunek instruktor fitness dzwoniła do mnie pani żebym przyszła na spotkanie jednak nie poszłam i moje pytanie czy jak tam nie pójdę i do tej pory nie Zlozylalm żadnych dokumentów to czy mogą być jakieś tego konsekwencje ? Bardzo proszę o pomoc
nic nie podpisywałam, bo tam nawet nie bylam. tylko babka do mnie dzwoniła z żaka i można powiedziec że była tak nachalna bo kazała mi juz byc za 10 min . wypełniała tylko formularz online na ich stronie i tylko tyle
nic nie podpisywałam, bo tam nawet nie bylam. tylko babka do mnie dzwoniła z żaka i można powiedziec że była tak nachalna bo kazała mi juz byc za 10 min . wypełniała tylko formularz online na ich stronie i tylko tyle
basiawooo napisał: