Szkoła *** pomocy!!!

• Autor wątku Autor wątku basiawooo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

basiawooo

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Proszę o pomoc. Zapisałam się online na kierunek instruktor fitness dzwoniła do mnie pani żebym przyszła na spotkanie jednak nie poszłam i moje pytanie czy jak tam nie pójdę i do tej pory nie Zlozylalm żadnych dokumentów to czy mogą być jakieś tego konsekwencje ? Bardzo proszę o pomoc :(

Zawarłaś jakąś umowę? Podpisałaś coś?

nic nie podpisywałam, bo tam nawet nie bylam. tylko babka do mnie dzwoniła z żaka i można powiedziec że była tak nachalna bo kazała mi juz byc za 10 min :D . wypełniała tylko formularz online na ich stronie i tylko tyle

Shocked napisał:
Zawarłaś jakąś umowę? Podpisałaś coś?

nic nie podpisywałam, bo tam nawet nie bylam. tylko babka do mnie dzwoniła z żaka i można powiedziec że była tak nachalna bo kazała mi juz byc za 10 min . wypełniała tylko formularz online na ich stronie i tylko tyle

basiawooo napisał:
nic nie podpisywałam, bo tam nawet nie bylam. tylko babka do mnie dzwoniła z żaka i można powiedziec że była tak nachalna bo kazała mi juz byc za 10 min . wypełniała tylko formularz online na ich stronie i tylko tyle

na formularrzu podawałąm tylko email i nr kom. Czyli do niczego mnie to nie zobowiazuje?

Nie pisz posta pod postem, przez 20 minut jest dostępna opcja -
edit.gif
Regulamin §8

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót