Szkoła

• Autor wątku Autor wątku treqq
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
T

treqq

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam zalogowałem się tutaj aby zadać pytanie, czy jeżeli ktoś ma kilka jednyek z matematyki i ma z nią problemy i raczej z tego semestru będzie NDST, i jeżeli tak też będzie w drugim, to oczywiście mnie wyrzucą ze szkoły, ale czy jest opcja, aby napisać takie oświadczenie, że syn będzie kontynuował naukę matematyki w domu? czy raczej nie?

Napisać sobie możesz, ale to nic nie da. Jesli chcesz indywudialna nauczanie w domu, jednoczesnie być w szkole publicznej to nie dośc ze musisz mieć pozwolenie dyrektora to również solidny powód... np. ciężka choroba. Pierwsze co to musisz udać się do dyrekcji.

Natomiast ja radzę jak najszybciej zacząć solidną naukę.

heh, na nauke jeszcze jest czas, chociaż smutno że tak późno zaczołem się uczyć :p, btw czyli np jak chodze do szkoły publicznej i niechciałbym chodzić na matematyke tylko uczyć się w domu to musi np mama iść do dyrekcji i porozmawiać i i tak nie jest pewne? ważny powód? -> marna edukacja w szkole matematyki ; p ;p dzieks za odpowiedzi

BTW; jeszcze takie małe pytanko, jeżeli mam 4 jednyki z matematyki a to jest najkrótszy semestr w ogóle, to czy wylece ze szkoły jeżeli będę miał ndst na ten semestr, czy jeżeli drugi semestr będą same 4 i 3 to zdam? czy jakiś egzamin będę musiał pisać komisyjny? kilka kolegów mówi mi, że nie wylece ale zaś jeden mówi że egzamin komisyjny który jest praktycznie nie do zdania ;p

Ostatnia edycja:
Zwracam uwagę, że to jest forum prawne, a nie uczniowskie.
My nie zajmujemy się stawianiem ocen.

Takie sprawy okresla regulamin szkoły oraz nauczyciel konkretnego przedmiotu.

Powrót