P
Przemek645
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
witam mam w tym roku 17 lat i mam problem nie radze sobie ze szkola i mysle nad rzuceniem jej i o pracy zawsze radze sobie sam myje gotuje piore jak pracuje fizcznie to nie mysle o zadnych problemach a zmagam sie z rozwodem rodzicow wszyscy mi odradzaja zebym tego nie robil bo szkola jest potrzebna ale moim zdaniem jak ktos czegos chce i jest chetny do pracy to sobie poradzi tylko wlasnie nie wiem czy jest mozliwosc jakiegos astenta u jakiegos pracodawcy i po jakims czasie zeby mi wystawil ze jestem sprawny w tym zawodzie itd chcialbum sie dowiedziec czy jest taka mozliwosc pracy w moim wieku a potem jakiegos papieru ze pracowalem i mam fach w reku wiem ze jakbym sie zpiol to bym skonczyl szkole bo chodze do zawodowki a 3 lata to znowu nie duzo ale tak jak wspominalem rozwod strasznie mi siadl na psychike i ja nie potrafie sie uczyc jakis bzdetow pierwiastkow krzyzowek genetycznyhc itd ja poprostu chce miech fach wiem ze zawodowka mi to oferuje bo wkoncu mi daje zawod ale ja juz chce zarabiac sam na sb prosze o jakies doradzctwo ?