R
robycomp
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Pewna osoba podawała się jako osoba zainteresowana jednym z oferownych przez moją firme produktem. Zabralem ta osobę na szkolenie do głównej siedziby firmy i wytłumaczyłem jak traktujemy klientów, co się dzieje z produktem gdy ten ulegnie uszkodzeniu itp. Na koniec szkolenia nasza firma wreczyła tej osobie certyfikat ukonczenia szkolenia.
Po odbytym szkoleniu okazalo się że osoba ta już w kilka dni po odbyciu szkolenia zaczeła sprzedawać identyczne urzadzenia w duzo nizszej cenie.
Ewidentie widac ze osoba ta chciala poznac struktury oraz polityke naszej firmy. Czy na jakiejs podstawie mozna takiej osobie cofnac wystawiony certyfikat i pociagnac ja do odpowiedzialnosci. Wystarczyloby mi gdyby osoba ta w ramach kary wplacila pewną kwote na jakąś fundacje.
Proszę o jakieś wskazówki!
Pozdrawiam.
P.R.
Po odbytym szkoleniu okazalo się że osoba ta już w kilka dni po odbyciu szkolenia zaczeła sprzedawać identyczne urzadzenia w duzo nizszej cenie.
Ewidentie widac ze osoba ta chciala poznac struktury oraz polityke naszej firmy. Czy na jakiejs podstawie mozna takiej osobie cofnac wystawiony certyfikat i pociagnac ja do odpowiedzialnosci. Wystarczyloby mi gdyby osoba ta w ramach kary wplacila pewną kwote na jakąś fundacje.
Proszę o jakieś wskazówki!
Pozdrawiam.
P.R.