Szuka mnie policja

• Autor wątku Autor wątku gniot1992
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gniot1992

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
Szuka mnie policja była o 6 rano u mnie raz i więcej narazie nie A żadnego pisma z sadu nie dostałem do odsiadki żadnej sprawy nie było A jedynie co to nie odebrałem z urzedu skarbowego pisma bo listonosz zostawił awizo A mnie nie było co to może oznaczać

To może oznaczać cokolwiek. Może coś przeskrobałeś i Policja chce Cię zatrzymać? Zadzwoń do policjantów i zapytaj zamiast pytać w internecie.

forg napisał:
To może oznaczać cokolwiek. Może coś przeskrobałeś i Policja chce Cię zatrzymać? Zadzwoń do policjantów i zapytaj zamiast pytać w internecie.
Nic nie przeskrobałem jedynie co pismo nie odebrałem z urzedu skarbowego bo listonosz zostawił mi awizo

Ale może jesteś podobny do kogoś, kto coś zrobił. Skoro masz czyste sumienie to dlaczego nie pójdziesz na komisariat i nie zapytasz? Zresztą jeśli nie masz to też idź - przecież trzeba umieć ponosić konsekwencje swoich czynów.
Tak na marginesie - przestępstwa skarbowe to też przestępstwa.

forg napisał:
Ale może jesteś podobny do kogoś, kto coś zrobił. Skoro masz czyste umienie to dlaczego nie pójdziesz na komisariat i nie zapytasz?
Wiem że przestępstwo Ale po co policja szuka mnie nie rozliczyłem się z 3 pitòw

gniot1992 napisał:
Ale po co policja szuka mnie nie rozliczyłem się z 3 pitòw
Jeszcze raz: tego nikt na forum nie wie. Udaj się z dowodem (i szczoteczką do zębów najlepiej) na najbliższy posterunek Policji to się dowiesz.

Za PITy jeszcze nie słyszałem, tym bardziej, że jak nic nie złożysz rozliczy cię Twój e-PIT.
Ale np. za nieskładanie sprawdzań finansowych do KRS to już kilku znam co ich doprowadzili na przesłuchanie. Prowadzisz może jakąś spółkę z o. o.?

Nic nie prowadzę Poprostu pracowałem i się nie rozliczyłem I tyle za alimenty nie bo spłacam to nie wiem mandat dostałem 500 zł 3 lata temu

Jak byli o 6 rano to nie z wezwaniem, byli po prostu po Ciebie.. Żeby Cię zabrać do jakiejś sprawy.

Rozumiem Ale dziwna sytuacja bo nie mam nic z sadu tylko pismo nie odebrane z urzedu skarbowego dlatego pytam

gniot1992 napisał:
Tak jak pisał kolega, bierz szczoteczkę do zębów i leć na komisariat. Dowiesz się o co chodzi. Napisz jak wrócisz o co chodziło

Powrót