Szukam kontaktu do zarządu hipermarketów...

• Autor wątku Autor wątku spidernet
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

spidernet

Użytkownik
Odpowiedzi
62
...budowlanych typu Castorama, Leroy Merlin, Praktiker itp. Mam świetny pomysł na biznes, jednak próby kontaktu przez pracowników i kierowników hipermarketów jak i biura obsługi klientów nic nie dają. Czy ktoś z was może mi pomóc w tej kwestii? Mam nadzieję, że nikt z was nie odbierze negatywnie tego tematu, a w przypadku powodzenia czyli uzyskania kontaktu od któregoś z was i "wypalenia interesu" obiecuję stosowną rekompensatę :-)

A nie można wysłać pism za zwrotką do poszczególnych dyrekcji np tu:
Kontakt - Castorama.pl

obiecuję stosowną rekompensatę
Raczej gratyfikację, no chyba że zakładamy że ktoś w naszej sprawie będzie próbował się przedostać przez kordon ochrony to i owszem - rekompensatę za utratę zdrowia. ;)

Rozumiem konsternację, jednak uwierzcie Panowie i Panie, że ze zwykłym "kierownikiem" punktu nie można nic załatwić. Owe osoby mają ograniczone myślenie do tego co aktualnie się dzieje w ich hipermarketach, nie patrząc na perspektywy rozwoju. Dziś oto kolejny mija dzień gdzie po raz kolejny miałem okazję się o tym przekonać. Coprawda z dnia na dzień jestem coraz bliżej osób na tyle kompetentnych aby podjąć pewne decyzje to i tak widząc co się dzieje pozostaje pewien niesmak. Mimo wszystko liczę na wsparcie także internautów ;-)

Mimo wszystko liczę na wsparcie także internautów
W czym nasze forum może pomóc? Jakie jest pytanie? Bo na pewno nie pośredniczymy w kontaktach internautów z firmami. Nie naszą rolą jest organizacja pracy supermarketów.
Szczytem bezczelności jest oferowanie gratyfikacji na bezpłatnym forum.

Januszu, ale przecież Pan tylko zabezpiecza rekompensatę za uszczerbek na zdrowiu. ;)
Przenoszę temat do Hydeparku, bo nie widzę tutaj problemu prawnego.

Powrót