B
Bruno567
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 8
A wiec dopuscilem sie wykroczenia, juz pisze o co chodzi
Dostalem list z sądu Grodzkiego:
WYROK NAKAZOWY W IMIENIU RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ
Sąd Rejonowy w Ciechanowie Wydział VII Grodzki
W składzie:
...........................
Protokolant>>>>>>>>>
w obecnosci oskarżyciela - bez udziału
po rozpoznaniu w postępowaniu nakazowym sprawy z oskarżenia Komendy
Powiatowej Policji przeciwko....................
>>>>>>>>>>>
ur.05.09.1989 (17 lat)
obwinianego o to że :w dniu 15 grudnia 2006 roku około godziny 20,20 w Ciechanowie przy ulicy Warszawskiej w rejonie sklepu "Merkury" będąc w stanie nietrzeźwosci zakłócił spokój i porżadek uderzając kijem drewnianym n/n mężczyzne
tj. o wykroczenie z art.51 § 2 k.w
przyjmując na podstawie zebranych dowodów ze okoliczności czyny i wina obwinionego nie budzą wątpliwosci na mocy art.93 § 1 i2 k.p.w uznaje obwinionego ************* za winnego popełnienia zarzucanego czynu i na podstawie art.51 § 2.k.w skazuje do na kare grzywnych w wysokosci 200zł zwalni obwinionego od kosztów postepowania.
Czy mam szanse zeby sie odwołac o zniesienie kary??
Z racji tego ucze sie nie pracuje pochodze raczej z biednej rodziny i nie mam z czego zapłacic kary
Słyszałem ze jest mozliwosc zapłacenia kary tj. odciencie z pierwszej wypłaty gdy bede pracował
prosze o pomoc
z góry dziekuje
Dostalem list z sądu Grodzkiego:
WYROK NAKAZOWY W IMIENIU RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ
Sąd Rejonowy w Ciechanowie Wydział VII Grodzki
W składzie:
...........................
Protokolant>>>>>>>>>
w obecnosci oskarżyciela - bez udziału
po rozpoznaniu w postępowaniu nakazowym sprawy z oskarżenia Komendy
Powiatowej Policji przeciwko....................
>>>>>>>>>>>
ur.05.09.1989 (17 lat)
obwinianego o to że :w dniu 15 grudnia 2006 roku około godziny 20,20 w Ciechanowie przy ulicy Warszawskiej w rejonie sklepu "Merkury" będąc w stanie nietrzeźwosci zakłócił spokój i porżadek uderzając kijem drewnianym n/n mężczyzne
tj. o wykroczenie z art.51 § 2 k.w
przyjmując na podstawie zebranych dowodów ze okoliczności czyny i wina obwinionego nie budzą wątpliwosci na mocy art.93 § 1 i2 k.p.w uznaje obwinionego ************* za winnego popełnienia zarzucanego czynu i na podstawie art.51 § 2.k.w skazuje do na kare grzywnych w wysokosci 200zł zwalni obwinionego od kosztów postepowania.
Czy mam szanse zeby sie odwołac o zniesienie kary??
Z racji tego ucze sie nie pracuje pochodze raczej z biednej rodziny i nie mam z czego zapłacic kary
Słyszałem ze jest mozliwosc zapłacenia kary tj. odciencie z pierwszej wypłaty gdy bede pracował
z góry dziekuje