T-mobile

• Autor wątku Autor wątku Agata1996
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Agata1996

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam, mam pewien problem a mianowicie, przy podpisywaniu umowy w T-mobile Pani zapewniała mnie, że rata za telefon wliczona jest w abonament , zaś przy każdej fakturze doliczana jest kwota za raty. (Zdjęcia załączam). Trochę się w tym pogubiłam jak to w końcu jest z tymi ratami? Proszę o jak najszybszy odzew.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.

Załączniki

Nie słuchaj Pani, czytaj to co podpisujesz (a zapewne podpisałaś, że przeczytałaś i znasz warunki).
Przykładowe rozpisanie abonamentu, z urządzeniem na raty tutaj: http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/documents/doc_00006/D_007_0009057.pdf - tam masz szczegółowo rozpisane, ile płacisz za a) abonament, b) ratę.

Z załączonych przez ciebie zdjęć wnioskuję (choć mogę się mylić), iż na pozycję 1 (za 39.99) składa się: promocyjny abonament telefoniczny za 4,99 zł, rata 25 zł i promocyjne 10 zł za transfer danych 250mb.

Ostatnia edycja:
wittka napisał:
Nie słuchaj Pani, czytaj to co podpisujesz (a zapewne podpisałaś, że przeczytałaś i znasz warunki).
Przykładowe rozpisanie abonamentu, z urządzeniem na raty tutaj: http://www.t-mobile.pl/r/repo1/tm/documents/doc_00006/D_007_0009057.pdf - tam masz szczegółowo rozpisane, ile płacisz za a) abonament, b) ratę.

Z załączonych przez ciebie zdjęć wnioskuję (choć mogę się mylić), iż na pozycję 1 (za 39.99) składa się: promocyjny abonament telefoniczny za 4,99 zł, rata 25 zł i promocyjne 10 zł za transfer danych 250mb.

Nie do końca, do tej kwoty doliczają mi jeszcze 40 zł

To jest tak: -abonament 8,12 plus rabat za fakturę -4,07 plus internet 8,13 plus "bezpieczne urządzenie" 4,06 razem jest 16,24 do tego doliczają 40 zł (raty

Powrót