Tatuaże za kratami

• Autor wątku Autor wątku kaczka1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
[cytat:1pbq5d27]
spiochy
[/cytat:1pbq5d27]
przymykam oczy na wszystko

mgiełki-człowiek do niezagięcia z bajery

Ja po prostu kocham tatuaże ale w małej ilości. Mój M już prawie cały niebieski jest... plecy przód... i jeszcze teraz mi mówi że chce żeby go przeżucili do kolegi na cele bo chce się dziabać. Oczywiście że może miec tatuaże bo je uwielbiam ale to co już ma to jest za dużo. Powiedziałam mu że jak zobaczę choć jeden więcej nawet milimetrowy tatuaż to chyba wydrapię go pazurami :!:
Chociaż nie powiem bo to co ma to normalnie dzieła sztuki. Są piękne i na prawdę robił to jakiś artysta. Ja nie mam ale kiedyś chce taki mały na łopatce. Coś ładnego i nietypowego tak jak ma mój M

a mój przemek ma moje imię...i nie wierzę w żadne przesądy bo tatuaż nic nie zmienia...ja jestem z tego dumna,że ma moje imię.moim zdaniem to jest własnie jeden z wielu dowodów miłości.tak jak tatuaż na jego ręce tak my będziemy ze sobą do końca życia...jestem pewna i w życiu nie uwierzę w te bzdury.

masz racje Loli, ja jestem zdania że to są zabobony, też bym chciala żeby Krzycho miał moje imie, nie ma trudno, ale jeszcze nic nie wiadomo...

oczywiście,że zabobony Asiu :) pytałam się mojego Przemka o znaczenie tych zzzzz i tego $ ale nie wiedział.mam mu jutro przypomnieć jak będzie dzwonił to się zapyta kumpla.

Mój powiedział że nigdy sobie nie wytatuuje mojego imieia ani podobizny bo kiedyś miał inicjały dziewczyny i go rzuciła. Byłam zła bo jej inicjały miał (już się pozbył) a moich nie chce. A na taki tatuaż to bym mu pozwoliła... :D

Loli $ to jak dziś ciągnełam go za jezyk to powiedział ze nic nie znaczy, znaczy za to kropka która jest obok...
co do spiochów to juz pisałam i jeszcze o mgiełkach mi mówił
wiecej nie chciał gadac bo mówi że nie ma co wspominać

[cytat:1lcabo7o]oczywiście,że zabobony Asiu [/cytat:1lcabo7o]

Napisalam ze istnieje taki przesad, nie ze jak juz Twoj ukochany ma Twoje imie na ramieniu to od razu sie rozstaniecie..

no właśnie amelko przesądy to zabobony i nie wierzę w to...tak samo jak w czarne koty i inne przesądy :)

Asiu to te zzzzz to są śpiochy tak???

nie, spiochy sa na powiekach, a te zzzz(sa 4 liczyłam :D ) to własnie nie wiem co to a ten moj nie chce sie pucowac hehe

[cytat="nitakanisiaka"]czy moge linka na te stroki z tato?[/cytat]

ale jakiego linka?

Gambi ma rację w google wpisz tatoo i po kłopocie.
A mój debil zrobił sobie rybkę :x bo teraz moda na to i dużo osób sobie robi rybki :x :x :x

mój ma świra na punkcie jaskółek :lol:
ale już sobie sam nie robi, teraz powiedział że w studiu sobie pokończy-BURŻUJ :lol:

Re: tatuaze wiezienne

Witam! czy wie może ktoś co znaczą wytatuowane 3 kropki na lewym nadgarstku?? Bardzo zależy mi na tym aby sie tego dowiedzieć

Gdzieś znalazłam, że jest to ilość odsiedzianych lat...ale, że 2 kropki to jeden rok :) Więc te 3 kropki jakoś tak mi nie pasują :) Chyba, że ktoś sobie zrobił 1,5 roku na nadgarstku :D Wpisz w google tatuaże więzienne, na pewno coś znajdziesz albo jak masz taką możliwość spytaj się tej osoby, co to oznacza :) Chyba najlepsze źródło :ok:

5 kropek na nadgarstku w kształcie "5" na kostce do gry - (Nie pamiętam dokładnie kolejności itd. ale to coś mniej więćej takiego) - Wierność, Honor, Lojalność, Braterstwo i coś tam jeszcze.

witam :) mam takie małe pytanko..mój M zrobił sobie w zk kotka na kostce wiecie co to znaczy??? pozdrawiam:)

To znaczy że Twój M. chodzi własnymi drogami :P

Powrót