Telefon od KRUK-a

• Autor wątku Autor wątku dox90
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dox90

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
18
Witam w czwartek zakupiłem nową kartę ery i odkąd ją mam, to próbuje się do mnie dodzwonić pewien numer. poszukałem w googlach i znalazłem że ten nr jest od kruka co mam robić :?: dodam że nigdy wcześniej nie brałem kredytu

dox90 napisał:
Witam w czwartek zakupiłem nową kartę ery i odkąd ją mam, to próbuje się do mnie dodzwonić pewien numer. poszukałem w googlach i znalazłem że ten nr jest od kruka co mam robić :?: dodam że nigdy wcześniej nie brałem kredytu

może odebrać i powiedzieć słucham ??

to odbierz jak wstaniesz , zapytaj o co chodzi i wszystko się wyjaśni , najprawdopodobniej ktoś wcześniej miał ten numer to wszystko

Firma windykacyjna otrzymała ten numer od swojego zleceniodawcy, dla nich jest to numer należący do dłużnika. Dropiero z chwilą kiedy ich poinformujesz że ten numer telefonu nie należy już do dłużnika windykator telefoniczny oznaczy ten numer jako nieaktualny i nie powinien się więcej z Tobą kontaktować, przynajmniej z kruka :) bo Bóg jeden raczy wiedzieć ile kredytów nabrał poprzedni użytkownik tego numeru telefonu.

hehe he mam podobną sytuacje tłumacze partaczą że to nie ja a oni i tak swoje

Nie wiem z czym masz problem, rozmowy są nagrywane i jeżeli jednoznacznie oznajmisz, że nie życzysz sobie by ktokolwiek kontaktował się z Tobą pod wskazanym numerem telefonu to pracownik firmy windykacyjnej powinien zaktualizować Twoje dane. Zawsze zastrzec, że nie życzysz sobie by ktoś kontaktował się z Tobą na dany numer telefonu i po sprawie.

Albo że zgłosisz nękanie odpowiednim władzom

Dziękuję wszystkim za rady i wypowiedzi ,jestem Wam wdzięczny.Pozdrawiam

Powrót