D
DandF
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 4
Witam. Dziś otrzymałem podróbkę Galaxy S5. Telefon znalazlem na portalu oglaszamy24. Czesto z niego kupuje i nigdy nie miałem zastrzeżeń. Wysyłka była za pobraniem. Sprzedający otrzyma kwotę na adres domowy. Numer telefonu jest podany na przesyłce inny niż w ogłoszeniu tak samo jak i imię. Posiadam zdjęcie ogłoszenia. http://www.oglaszamy24.pl/m/ogloszenie/1787298272/warszawa-samsung-galaxy-s5.html
Rozmowa głównie przebiegała telefonicznie. Z sms posiadam jedynie prośbę o dane do przesyłki. Na danych z przesyłki jest rowniez napisane ze w paczce znajduje sie samsung galaxy s5.
jakie moge wykonac czynnosci aby moc zwrocic towar. Numer z ogłoszenia jest wyłączony.
Do sprzedajacego mam 230km to jeszcze nie tak daleko. Ale obecnie w tam tym kierunku sie nie wybieram. Czy mam wsytarczajace dowody aby zglosic to na policje?
Rozmowa głównie przebiegała telefonicznie. Z sms posiadam jedynie prośbę o dane do przesyłki. Na danych z przesyłki jest rowniez napisane ze w paczce znajduje sie samsung galaxy s5.
jakie moge wykonac czynnosci aby moc zwrocic towar. Numer z ogłoszenia jest wyłączony.
Do sprzedajacego mam 230km to jeszcze nie tak daleko. Ale obecnie w tam tym kierunku sie nie wybieram. Czy mam wsytarczajace dowody aby zglosic to na policje?