telefon z a s

• Autor wątku Autor wątku gonia25-25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
to może jest możliwośc wyroku łącznego aby nie było to 10 lat tylko mniej...

tez mam taką nadzieje... jesli tylko sie cos dowiem to zaraz napisze :) dziekuje wam wszystkim za pomoc :*

mój K jest w aś w szczecinie tylko, ze w szpitalu wieziennym i dzwoni do mnie normalnie, nawet często ... więc ?

Cześć jestem tu nowa chciałam się spytać ile się czeka na telefon z zakładu karnego ? Mojego narzeczonego przewieźli do Pińczowa i od 3 dni nie mam żadnego kontaktu z nim proszę o pomoc

Pomozcie ile trzeba czekać aż zadzwoni zakładu karnego oskarżony ? Pomóżcie od 3 dni nie mam żadnego kontaktu z nim jest w Pińczowie:(

Z aresztu śledczego nie można dzwonić bo to zagraża śledztwu. Dopiero po wyroku z zakładu karnego można.
Każdy zakład karny ma budki telefoniczne i skazani mogą dzwonić z tych budek. Ale to zależy jaki jest rygor w areszcie za co się tam znaleźli

natalkamisiaczek napisał:
Z aresztu śledczego nie można dzwonić bo to zagraża śledztwu.

Można. Proszę nie dezinformować i zapoznać się z aktualnym brzmieniem art. 217c kodeksu karnego wykonawczego.

forg napisał:
Można. Proszę nie dezinformować i zapoznać się z aktualnym brzmieniem art. 217c kodeksu karnego wykonawczego.
Mówiąc można też wprowadzamy w błąd. Z tego co wiem można dzwonić jedynie do najbliższej rodziny i swojego prawnika i to też są rozmowy mocno ograniczone i nie każdemu na to zezwalają.

natalkamisiaczek napisał:
Mówiąc można też wprowadzamy w błąd.

Nie. Nie wprowadzamy w błąd.
Po pierwsze w aresztach śledczych przebywają też skazani.
Dwa - "można", czyli jest możliwość.

Powrót