telefoniczne grozby :(

• Autor wątku Autor wątku Anna20
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Anna20

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
witam,
pisze tutaj na forum, ponieważ wlasnie dzis rano zadzwonił na mój telefon komórkow jakis nieznany nr i nagrał mi się na skrzynke takimi oto słowami" tu komenda powiatowa z ..(miejscowosc) podał miejscowosc wogóle tam gdzie nie mieszkam ), prosimy zglosci sie na komende bo paniązabijemy" :( no i tak przeciez napewno to policja nei moglaby byc bo jak mogla mi grozic bezsens

... wychodzi na to ze może ktos mi prubuje zagrozic lub głupi zart, tylko ze on sie powtarza :( i co ja moge w tej sprawie zrobic :(
zadzwonic na owy numer i powiedziec ze złoze jakąs skargęna policję, mam nagrane wiadomosc przez tąosobęna telefonie i ich nei kasuje :(

nie ma wrogó zadnych, więc tymbardziej sie dziwie ze cos takiego zainstniało i co raz bardziej sie obawiam ;(
nie wiem co robic :( pomocy bardzo sie przestraszylam :(

Jak masz to nagrane to udaj się do najbliższego komisariatu i spytaj się co z tym zrobić. Najprawdopodobniej powiedzą Ci, że możesz złożyć zawiadomienie z art. 190 KK.
IMHO sądząc po treści nagrania, to raczej głupi żart był.

i tak pewnie zrobie :( poczekam i zobacze czy dalej bedzie ten " ktos " mnie meczyl takimi wiadomosciami, jesloi tak to zglosze na policje
dziekuje za odp

Powrót