Telefony, karty telefoniczne cz. II

• Autor wątku Autor wątku bl1tz1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

bl1tz1

Użytkownik
Odpowiedzi
64
Jedna z zasad tego tematu:
Forum prawne to nie miejsce na reklamowanie usług operatorów telefonicznych. Również nie jest to miejsce na analizowanie stawek połączeń - każdy użytkownik internetu umie to zrobić sam! - moderator

Witam! jak często można dzwonić z AK ? raz w tygidniu czy częściej?

Ostatnią edycję dokonał moderator:
RE: Telefony, karty telefoniczne

witam. jak się nazywają karty do telefonów z których można korzystać w ZK w Wojkowicach?

Witam, mam pytanie czy telefony w aresztach sledczych sa na podsluchu? Moj ma juz wyrok i czeka dalej w areszcie w warszawie i jak dzwoni do mnie to czasami wogole nic go nie slysze tak trzeszczy skrzypi itd

Kontrola rozmów niekoniecznie ma cokolwiek wspólnego z trzeszczeniem i skrzypieniem.

Czyli jednak kontrola rozmow sie odbywa podczas gdy wiezniowie dzwonia?

Tak odbywa się - w sytuacjach określonych w kodeksie karnym wykonawczym.

wie ktos jak wyglada systuacja z telefonami w lodzi na smutnej??

witam moj facet w liscie napisal mi zebym najlepiej zamowila karte wlasnie z dialtechu czy zamawiajac moge bezposrednio podac adres zk zeby tam wyslali karte??

Raczej to nie przejdzie, lepiej podaj mu numer PIN przez telefon lub daj na widzeniu lub w liście wyślij. Sprawdź ofertę "Do gadania" moim zdaniem jest najtańsza, a dzwonić można z każdego automatu nie ma znaczenia.

Ostatnia edycja:
Witam.Mam pytanie nie orientuje sie ktos z Was,czy w A.Ś Bytom mozna używać kart tele grosik???bo zakupiłam taka mojemu Narzeczonemu,a nikt nie wie czy z tamtejszych automatów mozna z takiej dzwonic.prosze o szybka odp.

Witam mam prośbę bo zawsze kupowałam kartę telegrosik ale teraz nigdzie jej nie mogłam dostać i kupiłam tele rabat i tu moje pytanie czy z tej karty można zadzwonić na komórkę i jak nie jest tam dokładnie napisane a mój K próbował parę razy i jakoś nie szło wie ktoś może?

puniaiwika napisał:
i tu moje pytanie czy z tej karty można zadzwonić na komórkę i jak nie jest tam dokładnie napisane

A umiesz wpisać w wyszukiwarkę nazwę i zapoznać się z oficjalną witryna operatora? Nawet jest infolinia ...

Sprawdź ofertę "Do gadania" moim zdaniem jest najtańsza, a dzwonić można z każdego automatu nie ma znaczenia.

Zgadzam sie ta oferta jest najtańsza a jeszcze bardziej sie opłaca jak masz numer w tej sieci czyli tele 25, gdzie zestaw startowy dostajesz za darmo.

b.kris7311 napisał:
Zgadzam sie ta oferta jest najtańsza a jeszcze bardziej sie opłaca jak masz numer w tej sieci czyli tele 25, gdzie zestaw startowy dostajesz za darmo.

Przeczytałaś pierwszy wpis w tym temacie? Czerwonymi literami?

Wie ktoś jak moj mąż mógłby zadzwonić z ZK na komórkę na mój koszt??

jaimojimperatyw napisał:
Wie ktoś jak moj mąż mógłby zadzwonić z ZK na komórkę na mój koszt??

Kup mu kartę, wyślij i będzie na Twój koszt.
A jeśli masz coś innego na myśli to spytaj swojego operatora.

Powrót