Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Shira1131 napisał:
ja wysyłałam mojemu karty przez list...
szczerze to nie naj lepszy pomysł..

ja tez wysyłałam ale zawsze jako przesyłka wartosciowa bo zawsze ich kilka wysyłałam, raz mnie podkusilo cos i wysłałam poleconym i ... niedoszły:!:
po dwoch reklamacjach i 3 miesiacach dostałam odszkodowanie od poczty na szczescie, a jak pojedyńcza to w pocztówce tak zeby babsztyle na poczcie sie nie dopatrzyły co w srodku:cool:

dodam, że te połączenia probuję wykonać z jednej komórki na drugą przez tego przeklętego telegrosika. może to przez to?
a jaki jest nr. na to biuro obsługi z tel. komórkowego bo stacjonarnego nie posiadam, a na infolinę 0801... nie da rady z komórki
dziękuję

wiem, wiem kochana :D
przekopałam stronę telegrosika i już wszystko zakumałam.
Przepraszam za zamieszanie;)
ale przynajmniej przekonałam się że można na was polegać
dziękuję bardzo :ok:

nie ma za co, swoja droga niezle sie usmialam :) przepraszam, ale rozbawilo mnie ze ktos chce z telegrosika przez kom dzwonic. ale poprawilas humor skutecznie :)

he he he dobra jesteś ale kazdemu moze sie zdarzyć:D pozdrawiam

A powiedzcie dziewczyny,bardzo zżera jak się dzwoni na komórkę?Wasze Łobuzy dzwonią do was na komórki czy stacjonarne?

no moj łobuz jak dzwonil na komorke to nigdy nie nagadalismy sie ze spokojem bo tak leci, wiec sie umowilismy ze dzwoni na kom.pyta czy jestem w domku i wtedy dzwoni na stacjonarny

Kurcze a ja nie mam stacjonarnego i nie mam nawet u kogo skorzystać :mad:

pogadac sie da ale niestety nie tak dlugo jak na stacjonarny. nam karta z dzwonieniem na komorke starczyla na 2 razy.

wiem że mojego "kolega" umawiał sie z rodziną w budce telefonicznej i tam dzwonił ale niestety nie wiem jak jest cena połączenia::confused: ale itak bardziej opłaca sie telegrosik nawet na komórki

A jakbym znalazła budkę to skąd się dowiedzieć jaki jest numer do niej?Wiem,może głupie pytanie ale nigdy się tym nie interesowałam.
Jeszcze teraz doczytałam że różnica to 60 gr. za minutę,masakra!Muszę znaleźć jakiś stacjonarny!

Ostatnia edycja:
Zatęskniona na budce chyba jest zapisany numer...tak mi się przynajmiej wydaje...musisz się rozejrzeć...

Dzięki za nakierowanie.Po zaciętych poszukiwaniach google mi powiedziały gdzie są budki telefoniczne i są numery nawet podane.Teraz wystarczy sprawdzić czy rzeczywiście one stoją i zobaczyć czy jak się zadzwoni pod dany numer czy zadzwoni telefon w budce.Jeśli tak to będzie świetnie.A jak będzie się opłacało to jeszcze lepiej.Wolę rozmawiać z budki z jakiegoś miejsca gdzie nie jest tłoczno niż od kogoś z domu żeby podsłuchiwał.

dokładnie zobacz na budce i sama zadzwoń z komórki to sprawdzisz czy da rade sie dodzwonic:)

aparaty stojace na miescie nia maja blokady, wiec ze spokojem mozna sie na nie dodzwonic.

dobrze że w tak mało inteligentny sposób mogłam się na coś przydać i sprawiłam, że pojawił się uśmiech na waszych twarzach, bo w tym ciężkim okresie czekania na naszych łobuzów takie momenty są nam potrzebne.
Polecam się na przyszłość :D

witam,
powiedzcie mi czy można zadzwonic do zk i poprosic do tel. skazanego ?ewentualnie dopytac kogos do kogo sie dodzwonie co sie dzieje ? :(

Możesz zadzwonić i poprosić do słuchawki wychowawcę skazanego i on Ci udzieli wszystkich informacji.W sumie zależy od wychowawcy i od osoby która dzwoni bo jak mój chłopak był w AŚ jako skazany to jego mama rozmawiała z wychowawcą i zapytała się czy mogłaby chwilę porozmawiać z synem i się udało.Ale to był chyba baaardzo duży wyjątek.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót