Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
A nam karty zginely nie dosc ze wyslalam priorytetem poleconym i zaznaczylam ile i jakie karty wysylam (3 telegrosik i dwie TPSA) telegrosik dotarly a te dwie niestety zginely moj monz byl u dyrektora ale ten zapytal tylko czy podczas otwierania listu byl pracownik SW i czy ma swiadkow no i na tym zakonczyl rozmowe. Wniosek z tego taki ze wsrud pilnujoncych porzondku i prawa tez som zlodzieje.

Chcialam zapytac czy osoba juz z wyrokiem,ale nadal przebywajaca w AŚ moze dzownic do osob do ktorych chce czy jest ograniczona ilosc osob do ktorych moze zadzwonic?Tak samo z widzeniem jest jakas liczba osob z ktorymi moze miec widzenie?

Dzwonić to może gdzie chce ale jest ograniczony czas rozmowy, dlatego przeważnie każdy dzwoni do najbliższych. Jeżeli przebywa na warunkach skazanego a nie tymczasowo aresztowanego to przysługują mu telefony

Bardzo dziekuje za odpowiedz.A co z widzeniami?Ma okreslona liczbe osob ktora moze go odwiedzac czy np moze to byc 7 osob wpisanych na liste?

moze miec wpisane kogo chce ale na widzenie wejda 2 dorosłe osoby

a wiecie moze jak z telefonami do Potulic co jaki czas mozna dzwonic itp .?
i rozumiem ze ja do mojego P na ta budke nie moge dzwonic ?

mojego przewiezli tam 2 dni temu ale zadnego telefonu, niewiem czemu .. :(

Cierpliwości. na pewno zadzwoni w ciągu kilku dni

na P2 w Potulicach można dzwonić codziennie nie wiem jak jest na "zamku"- ale chyba co dwa dni to na pewno można:-)

a wiecie może czemu danej osobnie sa przydzielane grupy p1 p2 p3 ? od czego to zalezy ?

blokady nie ma ale w budce więziennej nikt nie odbiera, to nie sekretariat!

no bo tak to by byla budka zablokowana ciagle pewnie:P
ale z butki tp mozna dzwonic na koszt odbiorcy jak sie ma stacjonarny tp:)

Tak Lilo można dzwonić na koszt odbiorcy ale to bardzo drogo wychodzi - lepiej kupować kartę i wysyłać np. Telegrosik - już się przekonałam, że tak jest taniej;)

wiem mialam na mysli sytuacje awaryjna
my mamy inne sposoby na komunikacje telefoniczna hi hi hi:confused:

no telegrosik wzchodzi taniej
octzywiscie na komorki strasznie zre... najlepiej domowy zalozyc
ja tak zrobilam i to duza oszczednosc wyszla z tego:D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót