Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
moj juz jeczy ze karty mu brakuje... dzisiaj probowal zadzwonic do parcy ale mu sie numery porabaly i zadzwonil do domu...a ja pytam czy mama moja nie rzucila mu sluchawka :razz: a on niekulturalny sie nie przedstawil...na szczescie
ja chyba postawie na kody z tele grosika jest szybciej , nie trzeba wysylac :D

heh... serio jest szybciej:) my na szczescie mamy prywatna linie hi hi hi hi

mowie dzisiaj mojemu o tele grosiku a on mi na to ze nie chce mu sie kodow wciskac, :razz: dobry jest! chce zeby mu karty wysylac poczta...

heh ale to serio wychodzi sporo taniej i duzo szybciej:)
kwestia przyzwyczajenia

Zdecydowanie polecam telegrosik.Tylko moje słoneczko trochę przesadza.Czasami kupuję co drugi dzień po 20 zl.Może rozmawiać od 9-17.Ma grupę P2.Ane powiedz swojemu,że jak jemu się nie chce kodow wciskać ,to Tobie latać na pocztę.A co Oni tam mają do roboty,niech wciska te kody.... Pozdrawiam

Hej! Witam wszystkich :) Chciałam zapytać czy stosujecie wysyłanie kart telefonicznych do ZK (chodzi mi o telegrosika). Chodzi o to, że ja w najbliższym czasie nie dam rady iść na widzenie a chciałabym zaopatrzyc mojego w karte na święta. Zastanawiam się czy ona do niego dotrze i czy w razie niepowodzenia nie bedzie mial przez to jakis klopotow(jest na półotworku)??? Pozdro :)

Wysyłałam do ZK zarówno telegrosika jak i karty tp pocztą. Nie było z tym problemu

Tez wysylalam poczta bez problemu tylko moje Slonko mowi zeby wtedy najlepiej wysylac poleconym, bo polecone otwierane sa przy osadzonych

Wasze rady są nieocenione. Ja wysłąłam kartę telefoniczną zwykłym listem i teraz się zastanawiam czy dojdzie. Następnym razem wyślę poleconym.

ja to juz wszystkie listy poleconym wysylam, zeby zaden nie zginal nie tylko te z kartami :)

Ja też zawsze wysyłam poleconym priorytetem. Zawsze szybciej dojdzie i jestem bardziej pewna że nic nie zginie

Dziękuję, za wasze rady:) Jesteście kochane:) Pozdrawiam

Jeżeli chodzi o telegrosika, to ja kod podawałam zawsze przez telefon..przecież tak jest najłatwiej :)

a powiedzcie faktycznie ten telegrosik taniej wychodzi niz tp? i to normalnie z budki sie dzwoni czy jak to wyglada?

witam jak jest w zk w sieradzu nie wiem czy to jest prawda ale moj narzeczony tam siedzi i moze zwonic ile chce w danych godzinach

na P2 może dzwonić codziennie w określonych godzinach - tak bynajmniej jest w Potulicach;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót