Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
a jaką karte tel najlepiej kupić,żeby dzwonił na komórke jak najtaniej??telegrosik??czy coś innego??

W sumie nie wiem. My korzystamy z telegrosika. Ale na komórki to strasznie szybko kartę zżera...

no właśnie ja tez mu kupiłam teraz telagrosik wcześniej normalne karty kupowałam....może coś jeszcze tańszego da się znaleść??

Telerabat jest ponoć droższy. TP w ogóle się nie opłacają. Nie wiem czy jest coś lepszego od tg

przychylałbym się do telegrosika! następne karty (limity do wykorzystywania) otrzymywałem przez telefon, spisywałem sobie kody. było szybciej, sprawnie!:-)

Womanhood napisał:
A jeśli chodzi o możliwości dzwonienia to mój facet w Uhercach może dzwonić codziennie do 23. Regulaminowy czas rozmowy to 5 min ale jak nie ma kolejek to można porozmawiać dłużej [zdarzyło nam się ponad godzine]. Byle kart starczyło ;)
Regulaminowo w Uchercach można dzwonić do 22, tak samo i opuszczać cele można do 22 (cele otwarte całą dobę). Ale SW często przymyka oko i skazani dzwonią nawet i o północy...

Barbie napisał:
Regulaminowo w Uchercach można dzwonić do 22, tak samo i opuszczać cele można do 22 (cele otwarte całą dobę). Ale SW często przymyka oko i skazani dzwonią nawet i o północy...

Regulaminowo mają do 23. O 23 wyłączają budki, więc po tej godzinie nikt nie zadzwoni. A cisza nocna jest od 21, więc już wtedy nie można opuszczać cel. Chyba, że do telefonu... :)

Za "czasów" Mirka było inaczej :) widocznie się pozmieniało :D

Czy ktoś sie może orientuje jak jest z dzwonieniem tzn jak czesto w AŚ w Lubaniu?

witam
po jakim czasie od "zamkniecia" mozna zadzwonic z polotwartego? iler azy w tygodniu? na ile?

a tak na marginesie jak to jest... jesli narzeczony kilkakrotnie popelnil to samo przestepstwo art 244 i jeszcze nigdy nie byl w zk to do jakigo Z trafi? polotwartego? czy sa szanse na otwarty?

Moj W jest w AŚ w Bydgoszczy,jest skazany i na zamku narazie mimo,ze dostal juz R2,ale do srody tylko i bedzie juz przeniesiony.Do tej pory mogl dzwonic naz na tydzien 5 minut:xnawet nie mozna nic powiedziec bo czas ucieka...Mam nadzieje,ze jak trafi na swoj oddzial to bedzie dzwonil czesciej i dluzej

donata,
kurcze to malo strasznie....

co to jest R2?

tu na forum wyczytalam ze jakas kobitka oddzwaniala na budke do meza... czy jest to mozliwe? pokazuja sie w ogole numery tel i czy w ogole mozna sie na nie dodzwonic czy jest blokada przychadzacych?

dominika87gd napisał:
tu na forum wyczytalam ze jakas kobitka oddzwaniala na budke do meza... czy jest to mozliwe? pokazuja sie w ogole numery tel i czy w ogole mozna sie na nie dodzwonic czy jest blokada przychadzacych?

Budki mają zablokowane połączenia przychodzące - są jednokierunkowe. Ale o tym już wspominałam. Numer czasami się wyświetla (zależy to chyba od karty, z której się dzwoni), ale nie można się na niego dodzwonić...

dominika87gd napisał:
witam
po jakim czasie od "zamkniecia" mozna zadzwonic z polotwartego? iler azy w tygodniu? na ile?

z doświadczenia wiem, że na półotworku można dzwonić bez ograniczeń! problem w tym, żeby "zająć" sobie kolejkę!:cool:

ps. ja dzwoniłem kilka razy dziennie!

Witam!ojciec mojego dziecka znajduje sie obecnie w areszcie na terenie Hiszpanii. Czy moze ktos wie czy ma szanse wykonania telefonu do Polski? :(

kkw art. 105b & 2 mówi, o możliwości korzystania z apartau telefonicznego "na koszt zakładu karnego". nigdy nie spotkałem się z czymś takim w praktyce? A może Waszych M. "dotknął" ten przywilej?:-)

Moje pytanie : maz wczoraj trafił do ZK nic rodzinie nie mówił , nie wiadomo kiedy bedziemy miec widzenie , chodzi mi o to , czy mozna jakos do ZK przeslac pieniadze zeby mógł sobie zrobic zakupy np karte telefoniczna .dziekuje i pozdrawiam

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót