Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
można wysłać kase, można zrobić paczke i karte też można wysłac. jak to zrobić to musisz zadzwonic do zk bo są rózne formy wysyłanie np przekazem lub czasami jest specjalne konto i o nr trzeba zapytać w zk

Dzieki stokrotne , wiem ze moge kase przesłąc na konto , zaraz to zrobie , ale powiedzcie mi czy Mąż zostanie poinformowany o przelewie , no i mniejwiecej jak długo to trwa .Bardzo mnie to wszystko martwi , bo zupełnie jest to dla nas zaskoczenie a zwłaszcza dla dzieciaków.pozdrawiam serdecznie:-)

A i jeszcze jedno , dzis wysyłam list do niego , czy mogę listem przesłac mu karte telefoniczną?

przelew do zk idzie tak syzbko jak każdy inny! za te pieniądze osadzony może m.in kupic sobie podczas "wypiski" karty, a zapytać się może wychowawcy lub oddziałowego, niech zadzwonią do działu finansowego!

jesli wplacisz do banku w ktorym dany zk ma konto to bedzie mial kase w ciagu 2 dni. a o tym czy ma kase zostnie poinformowany w dzien wypiski

:odziewczyny , a co to jest ten " dzien wypiski "

Dzieki wielkie , musze sie tego wszystkiego nauczyc , a jestem niemiłosiernie zielona w tym temacie .Troche jescze was pomecze , jak czesto takie dni wypiski sie odbywaja .

wczesniej byly juz poruszane te tematy - u gory jak jest szukaj wpisz wypiska i tam sie wszystkiego dowiesz

a moze mi ktos powiedziec jak jest na widzeniach w zk w czerwonym borze na p2 i p3 i w jakie dzni i od ktorej do ktorej :((

Kochana nie dubluj pytań. Zadałaś już takie w innych wątkach. Ten jest o telefonach, nie o widzeniach

Moze ktos wie jak jest z dzwonieniem z ZK gdańsk kurkowa .Jak czesto skazany moze dzwonic .Mój maz wczoraj rano dzwonił ( dodam ze był to jego pierwszy tel ) niestety byłam w łazience :mad: i jedynie nagrał mi sie na sekretarke , powiedział ze dzis zadzwoni ,,, no i cisza martwie sie .

mój dzwonił z karty 2 razy i było b dobrze slychc , wczoraj dzwonił przy pomocy telegrosika i były straszne szumy , momentami nic nie było słychac , czy ktos sie juz z tym spotkał , czy to moze jedynie zbieg okolicznosci ? Pozdrawiam:)

dagusza napisał:
mój dzwonił z karty 2 razy i było b dobrze slychc , wczoraj dzwonił przy pomocy telegrosika i były straszne szumy , momentami nic nie było słychac , czy ktos sie juz z tym spotkał , czy to moze jedynie zbieg okolicznosci ? Pozdrawiam:)
z tego co pamietam to z teklegrosika czesto sa jakies zakłucenia, szumy, słabo słychac itd dlatego zmieniła karte mezowi na telerabat i juz wszystko było ok ;)

My zazwyczaj rozmawiamy z telegrosika i nie ma żadnych zakłóceń, wszystko jest w porządku :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót