Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
anonimka tam najlepiej wyslac telegrosika bo jest najbardziej wydajny, wiec ze spokojem mozesz wyslac. nie wysylaj zwyklych kart bo wogole nie porozmawiacie tak szybko impulsy leca

Anonimka, tylko najpierw się dowiedz, czy na pewno te automaty obsługują telegrosik. Tak na wszelki wypadek :)

Mam pytanie, bo mój S jak dzwoni do mnie na tel kom to pokazuje mi sie nr budki, czy ja moge oddzwaniac na budka w momecie jak powiedzmy da mi znac ze jest przy niej?

Amelka2007 napisał:
Mam pytanie, bo mój S jak dzwoni do mnie na tel kom to pokazuje mi sie nr budki, czy ja moge oddzwaniac na budka w momecie jak powiedzmy da mi znac ze jest przy niej?

Misiek moj mowil ze nie mozna dzwonic na te budki bo jest blokada na polaczenia przychodzace, a jest w ZK we Wrocku na kleczkowskiej.

zanetka nie na wszystkie, mi kiedys sie wyswietlil tez nr. i dzwonilam caly dzien i nikt nie chcial odebrac, dopiero pod wieczor jakis chlopak odebral ale sie tak przestraszyl jak uslyszal damski glos ze trzasnal sluchawka :) ale ogolem moj łobuz mi mowil ze lepiej nie dzwonic na budke bo moga byc problemy z tego wielkie.

No ja wlasnie nie probowalam oddzwaniac na budki jak mi sie wyswietla numer bo wole uniknac problemow , a numer czesto sie wyswietla i bardzo mnie kusi to :)

lepiej nie, bo po 1 malo prawdopodobne ze sie dodzwonisz (ciagle zajete), po 2 i tak nikt nie odbierze bo sie boja , a po 3 po co problemy.

zanetka napisał:
No ja wlasnie nie probowalam oddzwaniac na budki jak mi sie wyswietla numer bo wole uniknac problemow , a numer czesto sie wyswietla i bardzo mnie kusi to :)
mozesz sprobowac ale z własnego doswiadczenia wiem ze nie dodzwonisz sie gdyz jest blokada rozmow przychodzacych :)

monikaR zalezy. nie na wszystkich.jak juz pisalam wczsniej mi sie udalo dodzwonic tylko biedny chlopak sie przestraszyl jak odebral.ale lepiej nie ryzykowac

a to dopiero numer , ja tez probowalam jak sie nie dodzwonil kiedys, a go wywiezli i nie ogarnelam ze to buka tel ale nigdy mi sie nie udalo, Monika ma racje tam sa blkady, ile dziewczyn by dzwonilo :o

no jak by kazda chciala sie dodzwonic to ani my tam bysmy sie nie dodzwonily ani chlopaki tutaj taki by byl zamet. zakochane, zaczekane gadalyby godzinkami :) w kazdym razie nie warto kusic losu, bo jeszcze chlopaka zwioza na dolek, i wtedy bedzie dopiero

Mi mówi : 'Połączenie nie może być zrealizowane'

A jak był gdzie indziej jak dzwoniłam to był sygnał ale nikt nie odbierał

czyli poblokowane, mi sie udalo tylko do jednej budki dodzwonic. i tylko raz, wiecej wolalam nie ryzykowac :)

Dziewczynki do mojego w Czerwonym Borze normalnie można było dzwonić :) na budkę, puszczczał mi syg z karty TP (telegrosik-nr zastrzeżony) i allo allo, dużo taniej wychodziło niż 19gr/min. Ale co zakład, to...obyczaj;)

maja kazda budka ma przewaznie nr. zastrzezony, nie wazne czy dzwonisz z karty chipowskiej czy telegrosik, ale zdaza sie ze poprostu po jakiejs naprawie czy konserwacji nie zablokuja. ja wolalam nie ryzykowac, tel,sa na podsluchu wiec jak by ktos sie dowiedzial to twojego mogliby zwiezc odrazu,

Hej dziewczyny jestem kompletnie zielona w tych tematach
wiecie cos na temat zk w kaliszu moj narzyczony zostal tam wczoraj osadzony ma 22 miesiace do odsiadki , nierwiecie moze jak tam jest z paczkami i telefonami kiedy moze dzwonic ??i mam takie pytanko wiem ze nie jest zwiazane z tenmatem na forum to jestem ciekawa czy jest szansa zeby wyszedl wczesniej jesli ma chore dzieciatko z puierwszego zwiazku a teraz ja spodziewam sie jego dziecka , jestem w 7 tygodniu ciazy i ciaza jest zagrozona czy moge pisac jakies pisma zeby zwolnili go z kary?? prosze o szybkie odpowiedzi to napreawde jest pilne zalamana jestem kompletnie :-(

poszukaj wątku z zk Kalisz i spróbuj znaleźć opowiedz w wątku warunkowe zwolnia

sloneczko tutaj masz info na temat zk w kaliszu Ogólnopolski Portal Służby Więziennej
co do zwolnien pisac moze ale maloprawdopodobne zeby go zwolnili. przeczytaj sobie na stronce ktora tobie podalam, kazdy zk ma inne zwyczaje zalezy od podgrupy jaka ma ile razy bedzie mogl dzwonic, paczki zywnosciowe jedna na 3 miesiace, jesli chodzi o ubrania to musi sie postarac o talon od wychowawcy i go tobie podac , inaczej nie wniesiesz ubran

smutne sloneczko napisał:
wiecie cos na temat zk w kaliszu moj narzyczony zostal tam wczoraj osadzony ma 22 miesiace do odsiadki , :-(

tu masz właściwy wątek:
http://forumprawne.org/wieziennictwo/10699-zk-kalisz.html

A Twój "łobuz" co najwyżej na podstawie przyczyn o których wspominasz mółby starać się o przerwę w karze. Poczytaj o tym we właściwym wątku:
http://forumprawne.org/wieziennictwo/452-wniosek-o-udzielenie-przerwy-w-odbywaniu-kary-28.html

marcinmajster ale jesli dopiero zostal zamkniety i ma 22 msce, to chyba nie ma sensu pisac bo nie dostanie na poczaku odsiadki przerwy, logiczne. jak juz to za jakis czas dopiero.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót