Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Tez tak sądze tp ma własny serwis i własną centralę z obsługą a Tele 2 korzysta tylko z lini telefonicznych.

tak tak ansark ma racje ale nie radzilabym zeby ktos dzwonil na czyjs koszt bo za takie ploaczenie biora 1.40 a za kazde 3 minuty 33 gr wiec wiem jak to jest bo moj dzwonil i teraz tego zaluje bo duzy rachunek przyszedl :(

Moniak napisał:
To zależy od tego, gdzie macie telefon. Jeżeli w tp to może dzwonić na Wasz koszt. W tele2 (które zresztą chyba zmieniło teraz nazwę) nie można.
Nie sądzę, żeby to zależało od budki ;)
tak Moniak ja miałam na poczatku w tp i moj czasamui mogł zadzwonic na moj koszt a teraz mam w tele2 tzn juz mienili nazwe i połaczyli sie z netia i nie ma mozliwosci dzwonienia na moj koszt

mOJ JEST W ak I WEDLUG REGULAMINU MOZE DZWONIC 2 RAZY W TYGODNIU GADAMY NIERAZ PO GODZINIE NIE RAZ KRUCEJ GDYZ ON TAM PRACUJE ALE I TAK ZNAJDZIE CZAS CODZIENNIE I DO MNIE ZADZWONI KOSZTUJE GO TO NIERAZ CZEKOLADE ALBO BATONA

Jak myślicie, która oferta jest korzystniejsza jeśli chodzi o połączenia z telefonem komórkowym TELEGROSIK czy TELERABAT?

Właśnie porównywałam telegrosik i telerabat wczoraj, ale czytałam posty i dziewczyny mówiły, że bardziej opłaca się telegrosik, ale to chyba dotyczyło telefonów stacjonarnych..
A z tego co się doczytałam to telegrosik: Całkowity koszt minuty połączenia z telefonem komórkowym polskiego operatora wynosi 0,79 zł. Taryfikacja połączenia następuje co 15 sekund - ¼ stawki minutowej, a telerabat: Polska - telefony komórkowe (oprócz sieci PLAY) 0,54 zł.
Więc chyba telerabat na telefony komórkowe jest korzystniejszy?

w polaczeniach na kom sie nie orientuje niestety bo moj dzwoni na stacjonarny

Wiem, napisałam to co znalazłam w internecie.. i myślę że telerabat jest korzystniejszy jeśli chodzi o połączenia z telefonem komórkowym...?

:)tylko ze z telerabatu nie dodzwoni sie na siec "era" my korzystalismy z tele rabatu w wiekszosci na stacjonarny ale na komorke tez sie opłaca

bl1tz1 napisał:
Witam! jak często można dzwonić z AK ? raz w tygidniu czy częściej?

Z tego co wiem to można dzwonić 2 x w tygodniu po 10 minut.

Wiesz telegrosik jest w sumie ok , czasami coś przerywa ..
Za 20 zł mój Łobuz rozmawia ze mną 30 min jestem w erze..
Z telerabatu na erę nie można dzwonić .

Mój Łobuz stwierdził, że lepiej i korzystniej rozmawia się z telegrosika :D (ale na domowy)

w ubiegłym roku, jeszcze podczas pobytu "na wczasach" korzystałem z telegrosika było znacznie taniej na stacjonarny, chociaż TP miała wówczas "promocję" dodatkowych (bonusów) impulsów na swoich kartach:):lol:

a mam takie pytanie orientujecie się czy można z budek dzwonic na koszt osoby do ktorej sie dzwoni na komorke?

A ja mam pytanie czy moge wysłać listownie karte telefoniczną do zakładu karnego?Czy zostanie ona zabrana?

I_Miss_You napisał:
a mam takie pytanie orientujecie się czy można z budek dzwonic na koszt osoby do ktorej sie dzwoni na komorke?
dziwne bo mi sie wydaje ze moj kolega tak zawsze robil i jego dziewczyna sie strasznie wkurzala

kasiuleczka to zalezy od zk sa takie , znam jeden w ktorym jest za to kwit , moze wczesniej sie dowied jak jest tam , mozesz np zadzwonic do ZK

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót