Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
D

dżudi

Użytkownik
Odpowiedzi
228
Witam! jak często można dzwonić z AK ? raz w tygidniu czy częściej?

Pytanie chyba dotyczy ZK, czy tak?
Jeśli tak, to z tego co zdąrzyłam się zorientować bywa różnie.
Mój T. może dzwonić co drugi dzień - teoretycznie, bo w praktyce zdarzyło się tak, że dzwonił dzień po dniu, albo nie dzwonił przez 2-3 dni.

W AS gdzie jest mój Misiek można dzwonić kilka razy dziennie (przynajmniej on tak do mnie dzwoni). Z tym że jeśli jest kolejka do budki to może rozmawiać tylko 10min.

a mój R jest w ZK i może dzzwonić co 5 dni i ma w zależności od humoru strażnika od 5 do 10 min

od kilku dni jest juz w areszcie karnym i dzwinil raz, ale jak byl w sledczym to nie mogl wcale dzwonic!!! z tego co slyszalam to raz na tydzien mozna ale widze ze co zaklad karny to inaczej

przepraszam za bląd !! w zakladzie karnym a nie areszcie karnym!! :))

[cytat="moni1801"]W AS gdzie jest mój Misiek można dzwonić kilka razy dziennie (przynajmniej on tak do mnie dzwoni). Z tym że jeśli jest kolejka do budki to może rozmawiać tylko 10min.[/cytat]

Tylko....?? Dla Ciebie tylko dla mnie ... i to jeszcze kilka razy dziennie... Uwierz mi ze kazdy by tak chcial i nie masz najmniejszego powodu zeby narzekac

U mojego codziennie. Raz to norma, ale bywa że nie ma kolejki i zadzwoni jeszcze parę razy :) Jak dla mnie to super, nigdy nie myslałam że z więzienia można wogóle dzwonić :what:

A ja zrobiłam sobie darmowe z budka męza i dzwonie kiedy chce i gadamy bez ograniczeń
:P

A nie ma blokady na przychodzące? :what:

[cytat:22wjs8il]
A ja zrobiłam sobie darmowe z budka męza i dzwonie kiedy chce i gadamy bez ograniczeń
[/cytat:22wjs8il]
A skąd znasz numer budki? Bo mi sie wyświtla numer zastrzeżony jak T. dzwoni. Podadzą, gdybym zapytała?

[cytat:22wjs8il]
Tylko....?? Dla Ciebie tylko dla mnie aż... i to jeszcze kilka razy dziennie... Uwierz mi ze kazdy by tak chcial i nie masz najmniejszego powodu zeby narzekac
[/cytat:22wjs8il]
Dokładnie! Ja nie rozmawiałam z T. dłużej niż 3 minuty, zdarza się, że rozmawiamy jakieś 30 sekund :( No chyba, że po "przenosinach" będzie inaczej.

[cytat:70hgrsap]
W AS gdzie jest mój Misiek można dzwonić kilka razy dziennie (przynajmniej on tak do mnie dzwoni). Z tym że jeśli jest kolejka do budki to może rozmawiać tylko 10min.
[/cytat:70hgrsap]

[cytat:70hgrsap]
[/cytat:70hgrsap]

oj zazdroszcze wam dziewczyny z calego serca i się dziwię czemu moj R mając p2 pracując może dzwonić co 5 dni i na chwilkę nawet nie ma czasu tak po prostu porozmawiać tylko szybkie przekazanie co się dzieje ale coż co zk to obyczaj :x

małgośka, no pięknie!! :wow: a to ci dopiero (może źle, że napisałaś, bo to pewnie jakieś niedopatrzenie z tym numerem i pewnie teraz zmienią). U mnie na telefonie też zastrzeżone. W dodatku mają blokadę na 0-700... więc na mój telefon z ery stacjonarny o początku 0-7.... tez się nie może dodzwonić :(
A dzwonić może kiedy chce (oczywiście w ciągu dnia). Jeśli jest kolejka, to z przyczyn obiektywnych może gadać krótko.
A kolejka..... jest zawsze :lol:

Są dni kiedy misiek ma wolne i dzwoni do mnie ok10 (W tym czasie dużo osób idzie na terapie) to gadamy nawet po pół godziny :lol: . Czy to nie wspaniałe :?:

Moj chłopak z ZK dzwoni do mnie 3-4 razy dziennie.Rozmawiamy od 5 do 15 min - w zależności od tego jak długa jest kolejka, a przeważnie jest bardzoooooooo długa, bo jest tylko jeden tel.na oddziale.Dzwonić może do 22 bo po 22 wyłaczaja juz telefon ( blokuja zeby osadzeni nie mogli dzwonić). Wyłaczaja tez o 18 bo jakos w tej godzinie maja apel.
Małgośka Ty to masz dobrze :D

mój jest w zk i może dzwonić tylko raz w tygodniu i to 5 min ale długość rozmowy zalezy od straznika

[cytat="małgośka"]A ja zrobiłam sobie darmowe z budka męza i dzwonie kiedy chce i gadamy bez ograniczeń
:P[/cytat]
:wow: Jak by się u nas tak dało to też bym tak zrobiła, no ale jest blokada. U mnie mój też może dzwonić kiedy chce. :ooo:

U mnie jest tak, ze maz dzwonil kilka razy z AS. Niby jak tu mowia nie wolno, ale On mogl przed swietami, sylwestrem, po dniu kobiet i gadalismy 2 razy godzine, rozlaczalo co jakis czas, ale klawisz pozwalal dzwonic dalej. Tez numer jest zastrzezony. Niestety teraz nie ma swiat to juz 6 tygodni nikt mu nie dal zadzwonic.

Do mnie jak dzwoni na kom. to raz jest zastrzeżony raz nie. Nie wiem od czego to zależy. Ale ważne że może dzwonić kilka razy dziennie. :D

moni1801 zazdroszcze, bo ja teraz nie wiem co sie w ogole dzieje w Jego sprawie.

Zalezy chyba z jakiego aparatu dzwoni.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót