Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ale z tego co wiem to jest tylko jedna budka.
Chciałabym żeby już do mnie nie dzwonił tylko żeby był przy mnie. Rozmowa z nim działa na mnie jak lekarstwo zawsze po jego telefonie czuję się lepiej.
Kołysanka trzymam kciuki i wierzę że niedługo znowu Go usłyszysz. :ok:

moj brat poki co jest na przejsciowce i moze dzwonic co 5 dni ale jak bedzie na otwartym to chyba nie bedzie limitu.... i hope so...

moni1801 dziekuje, staram sie miec nadzieje i wierzyc, ale jest ciezko. Chcialabym bardzo zeby chociaz zadzwonil, nie wspomne juz o powrocie... :(

[cytat="moni1801"]Do mnie jak dzwoni na kom. to raz jest zastrzeżony raz nie. Nie wiem od czego to zależy. Ale ważne że może dzwonić kilka razy dziennie. :D[/cytat]
To chyba zależy od tego z jakiej karty dzwoni. Mój K. jak dzwoni z telegrosika to jest zastrzeżony, a jak ze zwykłej karty to się wyświetla numer.

[cytat="Moniak"]a kartę telegrosik mozna uzywac w normalnych budkach z tp ??[/cytat]
Są wybrane budki z których można, może akurat u Twojego też jest, zapytaj i wszystko Ci się rozjaśni :) Pozzdrawiam

[cytat="Moniak"]On mowi ze nie, ale ja mu nie wierze :)[/cytat]
A no to chyba, że tak :)

Z telegrosika raczej można dzwonić z każdej budki. Ja Miśkowi cały czas telegrosika kupuję.

czy to możliwe, że na "zamkniętym" można dzwonić tylko raz w miesiącu?

Misiek jak był na zamku w ogóle do mnie nie dzwonił. Wszystko jest możliwe.

jak dla mnie raczej nie ma takiej możliwości ale wszystko zależy od wewnętrznego regulaminu

Pewnie tez zalezy od klawiszy, jak widac w przypadku mojego meza mimo, ze jest w areszcie dzwonil kilka razy i to gadalismy 3 razy po okolo godzinie.

Jak tylko jest możliwość to my z Miśkiem też rozmawiamy długo. :D szkoda że przy rozmowie czas szybko płynie. :(

[cytat="dżudi"]czy to możliwe, że na "zamkniętym" można dzwonić tylko raz w miesiącu?[/cytat]

Moj jest w zamknietym i dzwoni w pon, sr, pt, niedz. Dlugosc rozmowy zalezy od straznika. Np Pan Andrzej pozwala zadzwonic mu czasem nawet 2 razy dziennie :) Przepisowy czas rozmowy to 5 min. Czasem rozmawiamy krócej a czasem i 10 min. Srednio to po 7 min... Pare razy zdarzyło się, że rozmawialismy prawie pól godziny...ale to chyba tylko dzięki wyjątkowej życzliwości strażnika.

Moniak ma racje w kazdym zk mozna dzwonić w jednym częsciej w innym nie ale w kazdym

[cytat="małgośka"]Moniak ma racje w kazdym zk mozna dzwonić w jednym częsciej w innym nie ale w kazdym[/cytat]
mają to w dodatku zagwarantowane w par. 105 KKW

Jak moje Słonko czekał na transport w zamku to miał wyznaczony jeden dzien w tygodniu w którym mógł dzwonić.
Teraz jest lepiej (p2 zk Białołęka) dzwoni czasem nawet dwa razy dziennie po 5-10 minut.
I Telegrosik wypalił :) opłaca się. Polecam

Powinni nas wziąć do reklamy telegrosika bo chyba większość z nas na tym jedzie. Miśkowi też go kupuję.

a jak najbardziej, u mnie równiez telegrosik :ok:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót