Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
zerosix to zależy od ZK, więc nie wprowadzaj koleżanki w błąd..
Mój Łobuz był w ZK gdzie nawet jednej karty nie można było wysłać w liście bo odsyłali..
Najlepiej zadzwonić i zapytać :)

- nie wierze, że dzwoni na budkę... wszyscy by tak robili. Dlatego są blokowane numery i przychodzące połączenia. Wydaje mi się, że we wszystkich ZK i AŚ jest tak samo

pamiętam pare lat temu było tak w Chełmie i Uhercach...można było dzwonić...możliwe ze jest to jeden z ośrodków Z.K wiec tam jest luz blues :D

Czy karty telefoniczne muszą być zapakowane w te folijki czy mogą być bez? Jakie są najbardziej opłacalne do dzwonienia z ZK Siedlce ktoś kojarzy?:)

elmaaa napisał:
Czy karty telefoniczne muszą być zapakowane w te folijki czy mogą być bez? Jakie są najbardziej opłacalne do dzwonienia z ZK Siedlce ktoś kojarzy?:)

myszą być we foli i nie mogą być w formie kuponów

zerosix napisał:
myszą być we foli i nie mogą być w formie kuponów

Zerosik co Zk to obyczaj :)
Ja swojemu bez problemu mogłam dawać kupony czy też po prostu przepisany kod na zwykłą kartkę :)

elmaaa
najlepiej jak zadzwonisz do ZK i sie po prostu zapytasz :)
Jeśli chodzi o karty to polecam telegrosik :)

dokładnie, najlepszy jest telegrosik - przecież kody mozna podać przez telefon czy na widzeniu. Nie trzeba bawić się w wysyłanie - no i w sumie jest to ryzykowne. Nigdy nie wiadomo, czy list dojdzie a jednak w kopercie jest "utopiona" kasa

niwi napisał:
Nie trzeba bawić się w wysyłanie - no i w sumie jest to ryzykowne. Nigdy nie wiadomo, czy list dojdzie a jednak w kopercie jest "utopiona" kasa

Ja chcę wysłać poleconym priorytetem a mam kilka nie zapakowanych w folijki więc jak by nie przyjęli to zwrócą je mi czy pójdą na magazyn czy w ogóle przepadną bez wieści?

Elmaaa ja wysyłam zawsze w liście-ale jest to polecony.Jak narazie nic nie zginęło

Aha dziękuje dziewczyny :) Jutro zadzwonię i zapytam w takim razie co i jak... no bo w sumie racja co zakład to obyczaj:) Pozdrawiam serdecznie

wieczny_smutek napisał:
nie wprowadzaj w błąd, bo nie wszędzie tak jest.

według was zawsze wprowadzam w błąd ja sie akurat spotkałam z tym z tej stroany a nie innej AŚ Bielsko Biała ZK Wojkowice w żadnym nie było można dawać kuponów

Ja kupuje telegrosik i spokojnie podaje numer kuponu przez tel i nie musze czekac aż dojdzie super sprawa:) A co do tych kart w folii i bez to fakt co ZK to obyczaj trzeba zadzwonic:)

Ja robie dokładnie tak jak FROZEN. Po co czekać, aż poczta dojdzie ;>

elmaaa napisał:
Ja chcę wysłać poleconym priorytetem a mam kilka nie zapakowanych w folijki więc jak by nie przyjęli to zwrócą je mi czy pójdą na magazyn czy w ogóle przepadną bez wieści?

- to weź potwierdzenie nadania taki kwit wypisany :) w razie "w" (np. jak list zaginie etc) masz dowód (dokument), że list był nadany - takie zabezpieczenie.

- jeżeli coś będzie nie tak z kartami, to zostaną na magazynie na pewno i osadzony napisze wniosek o wydanie je na wolnośc i już : )

niwi napisał:
- to weź potwierdzenie nadania taki kwit wypisany :) w razie "w" (np. jak list zaginie etc) masz dowód (dokument), że list był nadany - takie zabezpieczenie.

- jeżeli coś będzie nie tak z kartami, to zostaną na magazynie na pewno i osadzony napisze wniosek o wydanie je na wolnośc i już : )

na wszelki wypadek napisz na kopercie adres zwrotny powinni odesłać

no oki to co napisałyście u góry w dwóch ostatnich postach to jest oczywiste jak wysyła się coś co ma jakąś wartość pieniężną czy materialną. Ale dzięki za info:)

elmaaa napisał:
no oki to co napisałyście u góry w dwóch ostatnich postach to jest oczywiste jak wysyła się coś co ma jakąś wartość pieniężną czy materialną. Ale dzięki za info:)

a masz inny pomysł jeżeli wszystko jest takie oczywiste to nie trzeba się pytać w takim wypadku :-x

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót