Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
kris44321 napisał:
i tak mógłbym jeszcze wymieniać długo

Bardzo proszę: wymieniaj. Jako moderator - zezwalam. Jeśli wymienisz z 90 jednostek to będzie ponad połowa i wtedy z trudem, ale obronisz swoje zdanie twierdzące, że kantyny prowadzą rodziny funkcjonariuszy.
Uważaj tylko na brak anonimowości w internecie ...

kassia1980 napisał:
kris44321 ale z tymi kartami to się nie spotkałam żeby były droższe ,większość z nich ma ceny wydrukowane więc nie mogą sprzedawać ich drożej?
Kasiu a ile AS sprawdziłaś ??
:o

forg napisał:
Bardzo proszę: wymieniaj. Jako moderator - zezwalam. Jeśli wymienisz z 90 jednostek to będzie ponad połowa i wtedy z trudem, ale obronisz swoje zdanie twierdzące, że kantyny prowadzą rodziny funkcjonariuszy.
Uważaj tylko na brak anonimowości w internecie ...
AS w-wa Chłopickiego szwagier funkcjonariusza szergowego
AS Radom Wolanowska bliski krewny jednego z wychowawców co do reszty nie chce mi się wymieniać

Tak wymieniać to ja sobie też mogę, wyssać z palca i pisać bo to akurat trudne nie jest.. Ale tak jak mówi Kasia na kartach jest cena wydrukowana już.

ja sprawdziłam trzy zakłady karne:D,forg przepraszam że nie w temacie ,ale spytam krisa co w tym złego że rodziny SW tam pracują czy są właścicielami, wysokie ceny to bywają także w osiedlowych sklepach? a ja znam panią która prowadziła kantynę i nie miała nikogo z rodziny z SW.

Witam was,

Z racji tego że jestem początkująca na forum i nie mam takiej wiedzy jak Wy mam pytanie. Czy jeżeli mój narzeczony siedzi teraz na 3 miesięcznej sankcji w AŚ na rakowieckiej to może do mnie dzwonić?? Zastanawiam się jak to jest czy można dzwonić tylko jak sie przebywa w ZK czy z AŚ też??? Chciałam mu wysłac kartę telegrosika ale nie wiem czy w ogóle mogę to zrobić. Pomóżcie proszę... Zabrali mi go 28.06 więc niecały miesiąc temu- jestem załamana:(:(:(

Miracle jeżeli Twój Łobuz jest TA nie może dzwonić już nie raz było to pisane wystarczy poczytać :) Nie ma sensu wysyłać mu karty , bo jej nie otrzyma. Dzwonić może TYLKO osadzony na prawach skazanego.

Karty może wysłać i je otrzyma - karty są tzw."środkiem płatniczym"

Endo też tak właśnie pomyślałam , że nawet jeżeli karta zostanie wysłana to albo "zalegnie" w prokuraturze , w sądzie , albo w depozycie w AŚ :what:
Myślę jednak , że Maxika wie co pisze :)

emiro No wiesz możliwe, że i przekazują. Ale to jednak zależy od wielu rzeczy. Może faktycznie mexice bandziorowi przekazali nie mówię, że nie. Ale no nie zawsze przekazują.

witam wiem ze pewnie ten temat juz byl gdzies poruszany ale nie moge go znalesc, interesuje mnie z ktorej karty jest taniej na polaczenia z telefonem komorkowym za odpowiedzi dziekuje

isa23 napisał:
interesuje mnie z ktorej karty jest taniej na polaczenia z telefonem komorkowym

Wystarczy przeczytać ten temat. To raz.
Dwa - stawki można sobie porównać na stronach operatorów połączeń.
A trzy - ten temat nie powinien być "słupem" reklamującym tańsze połączenia.

orientuje się ktoś czy w ZK koziegłowy w użyciu są tylko karty dialtech?
Czy z innych kart tez mozna dzwonić?
dziekuje

forg dzieki ale ja np nie znam operatorow :mad: oprocz telegrosika, nigdy z tego nie korzystalam

zważona jest. za dużo wpisywania numerów, ciągłe problemy z połączeniami. i słabe promocje minutowe,

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót