Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
fryzjerka Nie jest prawdą, że twój będzie miał tel. dwa razy w tygodniu. Bo tego nie wiesz Ty, ani twój facet. Nie wiem skąd masz takie informacje, skoro częste/czy tez i nie częste telefony zależą od danego Zk. Co pisała już Akte, a czyn nie ma tu nic do telefonów. Mój Barył ma grupę R1, siedzi na zamku. Siedzi już drugi raz, sprawę miał dosyć poważna. A dzwoni co drugi dzień, czasami dzień po dniu, a czasami nawet dzwoni 2razy w ciągu dnia. Czasami 10 minut rozmawiamy, a czasami 25minut. Twój facet o telefonach to on może powiedzieć, ewentualnie tylko coś na temat tego ZK w którym był. Bo nie w każdym jest tak samo.

fryzjerka weź pod uwagę że co zakład to inne zwyczaje i tak jest jeśli wiesz gdzie jest Twój to znajdź konkretny zakład i tam się dowiesz wszystkiego

Proszę zaprzestać reklamowania usług firm telekomunikacyjnych.

Jedno mam pytanko czy jest możliwość aby z z-k zadzwonic na koszt abonenta?chodzi mi o połączenia krajowe stacjonarne jak i połączenia międzynarodowe stacjonarne bardzo prosze o pomoc.Dziękuje...pozdrawiam

tatanko23 tak jest taka możliwość bo mój kiedyś tak dzwonił

Moj tez kiedys dzwonil na moj koszt, jest jakis nr na ktory sie dzwoni ale jaki to musialabys poszukac sobie w necie chyba, ze ktos zna to moze poda? Bo sama jestem ciekawa?

Znalazłam : 9222

Ostatnia edycja:
można przysługuje skazanemu jeden telefon na koszt abonenta na miesiąc mój łobuz zawsze dzwoni do mojej mamy do pracy no oczywiście abonent musi wyrazić zgodę

1208malenstwo a K. do mnie na koszt abonamenta dzwonił przez jakies 2 miesiące

1208malenstwo napisał:
można przysługuje skazanemu jeden telefon na koszt abonenta na miesiąc

A może łaskawie dodasz, w jakiej jednostce? Bo to nie jest OBOWIĄZUJĄCE prawo. W większości jednostek może dzwonić na koszt kogokolwiek ile razy mu się spodoba.
Do tego rozmowy te nie kosztują mało płacącego ...

Ale rozmowy na koszt abonenta są naprawdę bardzo drogie, tak jak wcześniej napisał Forg i nie warto wyrzucać pieniędzy w błoto, tym bardziej, jak to są rozmowy międzymiastowe a nie lokalne, tym bardziej, że Operatorzy faktury wysyłają z opóźnieniem i wtedy jak się człowiek zorientuje, to już jest za późno, bo u nas to się ciągnęło ok 3 miesięcy i kosztowało to wszystko bardzo drogo, dlatego takich połączeń na koszt abonenta nie polecam. Później już korzystaliśmy z kart, gdzie podawałam mężowi kod i wtedy rozmowy były już naprawdę tańsze. Pozdrawiam.

Przepraszam jeśli sie powtórze ale jak jest z telefonami w AŚ. ??

powiedzcie mi kochani jak to jest z telefonami kom... moja kolezanka miała sprawe 29 grudnia po sprawie zadzwniła do mnie ze idzie siedziec ...pozniej zadzwniła do mnie rowniez ze swojego tel kom 31 grudnia i zas ze mna gadała :o...po jakichs moze trzech dniach okazało sie ze wyrostek jej nawala i jest w szpitalu wieziennym gdzie zas niby miała telefon i ze mna gadała :o... po mojemu to ona mi cos sciemna z cała ta sprawa wiezienia nie wiem po co ale chyba raczej nie jest to mozliwe ze ktos do wiezienia przynosi ci tel i se gadasz czy tez w szpitalu wieziennym :sad:

Mam pytanie.
Jestem w sieci Play, jeśli mój Ł. dzwoni do mnie z AŚ przy pomocy telegrosika, to płaci więcej za to połączenie, niż zapłaciłby dzwoniąc do Ery, Plusa, Orange?

Ja myślę, że to pytanie powinnaś skierować do operatora Telegrosika :-)

Bożenka nie ma takiej możliwości żeby z więzienia dzwoniła do Ciebie z telefonu komurkowego.
Makaroniarka Telegrosz ma raczej stałą opłatę na telefony komurkowe.

makaroniarka tak płaci więcej, najtaniej wychodzi na Orange. A jeszcze taniej na stacjonarny bo to tylko 0,19gr, a na komórkę 0.79 zł/min :). A jeżeli dzwoni do Ciebie na komórkę to najlepiej zainwestujcie w kartę nie telegrosik, tylko TelePin :)

asienka555 napisał:
Bożenka nie ma takiej możliwości żeby z więzienia dzwoniła do Ciebie z telefonu komurkowego.
oczywiście, że jest :confused:

Ostatnia edycja:
Endorfinalna a jak dzwoni z tej Telepin na komórke to dużo taniej wychodzi niż w telegrosiku??bo nie słyszalam jeszcze o czyms takim zawsze kupuje telegrosik.W telegrosiku chyba jest 79gr za minute na komórke a numer mam z orange.

Dzięki za info. Bo tak właśnie się zastanawiałam czy jest stała opłata, czy opłata ze względu na sieć. Niestety na stacjonarny nie będzie dzwonił, chociaż finansowo jest to najtańsze rozwiązanie, bo baaaaaaardzo rzadko jestem w domu.

EDIT: porównałam sobie cenniki, faktycznie znacznie taniej ma TelePin, ale jeśli nie dzwoni się na Play, tylko do pozostałych sieci. Tak więc zostanę przy telegrosiku.

Ostatnia edycja:
Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót