Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
hej moj maz trafil w czwartek do zk i jeszcze ani razu nie zadzwonil. czy oni moga dzwonic na komorki?

dzis bylam u jego wychowawcy i powiedzial mi ze jakis bon on musi miec by dzwonic czy cos takiego jak go zdobyc? czy wystarczy ze kupie mu karte do budki i bedzie mogl dzwonic?

A nie mogłaś o to zapytać wychowawcę?
Sam jestem ciekaw, czy ktoś wie o jaki "bon" chodzi :-)

kurcze zadawalam mu tyle pytan ze poprostu wylecialo mi z glowy:)

Może tam karty są na talon:)
Angel, wyślij mu po prostu kartę bądź sam kod karty, a na pewno się dowiesz jak to jest z tym dzwonieniem:)

--
A w ogóle to ja mam pytanie co to znaczy:)
ak77 napisał:
tak ale nie direct

Ostatnia edycja:
obecnie o ile kojarze najlepsza alternatywa to [pewna usługa pewnej firmy oferującej tańsze połączenia telefoniczne] (cenowo) jednakze jest to czasochlonne, a twoj siedzi na zamku wiec b.duze prawdopodobienstwo jest takie ze ma w wyznaczone dni ograniczony czas na wykonywanie polaczen, zatem najlepiej wysli mu zwyklego chipa!
A odnosnie tego "bunu" o którym byla mowa, moge sie tylko domyslac ze chodzi o takie wewnetrzne karty telefoniczne. widzialam to AŚ piotrkowie rozni sie od zwyklego chipa tym ze jest biala z nadrukiem tego herbu SW i drozsza niz zwykla, tylko taka maja tam w sprzedazy

Ostatnią edycję dokonał moderator:
może ktoś wie czy w zk białystok są budki tp?dzięki

witam mam pytanie na bialej jakie karty sa do dzwonienia, gdzie je mozna kuic, w jaki sposob mozna je przekazaci na ile one starczaja . z gory dziekuje za odpowiedz:(

mozesz podac kod przez telefon lub w liście - działają raczej wszystkie popularne karty ,nazw nie bede podawać...a kupic mozesz w roznych miejscach chociazby przez internet...

Na ile starczają to zależy na jaki tel będzie dzwonił i jak długo rozmawiał :) Prostszej odpowiedzi na Twoje pytanie chyba nie ma :)

dzieki dziewczyny. dzis bede pisala list to mu wysle ten kod..a oni sie do tego nie przyczepia?? zeby go nie ukarali za to....

ananasek01 jak będziesz wysyłała kod Łobuzowi to napisz mu w skrócie jak się tego używa :) Wiesz jacy są faceci :)

oooo dobra rada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki!!!!!!!!! hehe tylko ze jezcze sama nie wiem:what:...ale doczytam z tego co cos tam slyszalam to najpierw wyklikuje jakis numer pozniej cos facet w sluchawce mowi i dopiero sie kod wpisuje..am pozniej nie wiem

Masz wszystko napisane na karcie, którą kupisz :)

kupilam ta karte i nic z tego co tu jest napisane nie rozumiem... o co chodzi z tym numerem lokalnym?wybieram umer lokalny na warszawe czyli 223701000 pozniej wpisuje pin, zatwierdzam # i moj numer? tak to wyglada? bo nie wiem zaraz wyjde z siebie... bardzo prosze o pomoc

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót