Temat wolny - petycja !!!!

• Autor wątku Autor wątku GAMBIWAW
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
G

GAMBIWAW

Użytkownik
Odpowiedzi
155
Witam zwracam się wsumie do Niuans ale i reszty adminów oraz mod...dlaczego Panowie zablokowany jest temat wolny,
przeciez dla nas osób ktorych połowy są skazane czy podejrzane czasami to jedyna odskocznia i swoboda by nie mysleć popisac czy porozmawiać...zrozumcie nas...ewentualnie po prostu zróbcie temat - pogaduchy, uważam to forum za świetną kopalnie wiedzy a także jest weiele osób ktore fachowo doradzą i nie raz pomogły.

Proszę o zrozumienie, wiele osób tu zaglada i wiele osób z czasem przełamało sie aby na temacie wolnym pisać o tym co u niego/jej się dzieje, jak to znosi, jak sobie radzi, sam tego doświadczam i dzięki forum i tematowi wolnemu nie spadłem na dno,
forum zajeło mi wolny czas i wypchneło głupoty w głowie.

Prosze o wyrozumiałość i zrozumienie...Temat wolny jest czymś w stylu pogaduchy u psychologa.ę

P.S Nie tylko ja chcę aby Temat wolny powrócił... :)

Dodając z poczuciem humoru to tak jakby Temat wolny był tymczasowo aresztowany na 3 miesiące.. :)

Czy ktoś poprze petycje... :?:

Witam!!!
Ja też podobnie jak Gambiwaw uważam,że Temat Wolny powinien wrócić.
POPIERAM petycję!!!!!
:brawo:

Dołanczam sie z obietnica ze postaramy sie bardziej pilnować wzajemnie zeby nie łamac zasad forum
pozatym temat wolny jest potrzebny bo na innych tematach zbaczamy z watku i robimy bałagan nie potrzebny

I ja się dwoma rękami podpisuje pod petycji,,Panowie admin...moderatorzy i NIUANS bardzo prosimy...
Obiecujemy poprawe ale ten temat naprawde jest nam potrzebny :help: :help: :help:
Obiecujemy że nie będzie żadnych sprzeczek i nie domówień.......

również podpisuje się pod petycja ;)

Rękami i nogami podpisuję się pod to co napisali przedmówcy. Prosimy o "otwarcie" na nowo tematu wolnego :help:

:help: :help: :help: :help: :help: :help: NIUANS Prosimy :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Nie wystarczy prosic, po prostu napiszcie od siebie co wam dał Temat wolny, co zyskałyście itp,
ja zwracam sie do administratora na podstawie art. 254§1 kpk w zw. z art.257§1 kpk wnoszę o zmianę środka zapobiegawczego stosowanego wobec podejrzanego "Temat Wolny" poprzez uchylenie tymczasowego aresztowania i zastosowanie dozoru administratorów i moderatorów.

A więc tak mi temat wolny pomógł przetrwać każdy dzień czekając na mojego męża,dzięki dziewczynom i rodzynkowi jeszcze jakoś funkcjionuje..Dzięki założycielom tego forum zdobyłam wiele informacji potrzebnych do załatwienia wielu ważnych spraw :) :) :) Na temacie wolnym mogłam się poradzić jak i podzielić swoimi radościami i smutkami---i zawsze był ktoś kto mnie zrozumiał,poradził pocieszył :) :)

Co nam dał temat wolny? Przede wszystkim wsparcie i oderwanie od szarej rzeczywistości. Dzieliłyśmy(dzieliliśmy)się swoimi doświadczeniami i przeżyciami co bardzo podtrzymywało nas na duchu.

Dziewczyny jak jedyny samiec powiem wam co mi dał Temat Wolny, mianowicie jak moja zabrali nie wiedziałem co począć, co z soba zrobić, nie wiele brakło a rozpił bym się a zarazem stoczyła na margines i dno, znalazłem forum, poczytałem posty wiele dowiedziałem się na wiele spraw inaczej teraz patrzę, zrozumiałem że wystawiony też jestem na próbe uczuc, ta próbe już przeszłem...czy tego to było warte...może nie w takich okolicnościach ale TAK było to warte.
Uświadomiłem sobie bardziej i dogłebniej jak bardzo mi zalezy na mojej połowie i tylko na niej, zrozumiałem, że moja rola na wolności polega na nromalnym zyciu, pracy odkładania paru groszy ale przedewszystkim muszę żyć, uważać na siebie i nie zamartwiać sie, co dadzą zmartwienia skoro nawet gydby bardzo chciała mi pomóc to nie ma szans, zły człowiek pomówił ja okrótnie ale i jego dopadnie kiedyś sprawiedliwość jak nie moja to wymiaru sprawiedliwości.

Dzięki forum, dzięki Tematowi Wolnemu żyje całym soba, mam doła popisze z wami i jest lżej, raduje się z wami i smucę,
ale żyje....

Podpisuję się i proszę o przywrócenie naszego tematu wolnego :help:

Prosimy chociaż o jakąś informację,co jest grane i jakie są wstępne decyzje adminów i moderatorów.

Ja moge śmiało napisac iż czujemy się w Temacie Wolnym jakby to było tzw wirtualne nasze podwórko.....a co myślicie o marszu wolności dla TW w Warszawie ?

cześć
Temat wolny dostaliśmy wraz z kredytem zaufania od Niuansa i innych nie mniej ważnych ludzki na f.Mieliśmy się wspierać,wymieniać informacjami,które pomogłyby nam przetrwać ciężki czas.I tak było do czasu :(
Bez urazy kochani,ale najwytrwalsi mogli wysiąść w biegu czytając o niektórych wyczynach łóżkowych,albo obserwując narastającą niechęć między uczestnikami.Życzliwy stosunek kompetentnych,skończył się,jak sądzę.... :( Wielka szkoda,bo bardzo walczyliśmy o ten temat.Z ekipy,która wywalczyła ten temat pozostała garstka aktywnych.SZACUNECZEK DZIEWCZYNKI :serce:
Nie napisałąm tego po to,aby rozpocząć spór,ale po to,żebyśmy mieli świadomość dzięki czemu tak się stało.
Pozdrawiam wszystkich :serce:
aaaa,oczywiście drogi Niuansie,bardzo prosimy o szansę. :)

Oceania ma rację!!!
To forum śledziłam od lipca ubiegłego roku.Naprawdę każdą wolną chwilę spędzałam na tym forum.Tutaj czułam się jak w przysłowiowym domu.Mialam świadomość,że nie jestem sama,niestety zbyt pózno zdecydowałam się do Was dołączyć,szkoda!!!
Ale jeszcze mam cichą nadzieję,że nie wszystko stracone.
P.S.
Drogi Niuansie!Prosimy o jeszcze jedną szansę!!!!!!

Uważam iż kazdemu nalezy sie szansa, skazanemu, komus kto popełnił błąd, dodatkowo uważam iz dobrym przykładem było by aby był porządek aby kogoś z Tematu Wolnego wyznaczyc na Moderatora kogoś kto tam często bywa i widzi czy jest wporzadku czy komus pstryka w nos dać.

Dostaliśmy już jedną szansę ale winowajcy niestety nie wykorzystali jej.Niestety niektórzy nie rozumieją nawet jak się im wbija coś do głowy od dawna :( Nie zdziwię się jak wcale nam już nie otworzą wolnego.A nawet jeśli otworzą to i tak znowu zacznie się to samo... :x Takie jest moje zdanie.

[cytat="loli":1qg8uoii]Dostaliśmy już jedną szansę ale winowajcy niestety nie wykorzystali jej.Niestety niektórzy nie rozumieją nawet jak się im wbija coś do głowy od dawna :( Nie zdziwię się jak wcale nam już nie otworzą wolnego.A nawet jeśli otworzą to i tak znowu zacznie się to samo... :x Takie jest moje zdanie.[/cytat:1qg8uoii]

Pesymistka :P

Co możemy jeszcze zrobić ???????
:?:
Pewnie pozostaje nam mieć nadzieje!!!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót