Terror w pracy

• Autor wątku Autor wątku k4rol13
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

k4rol13

Użytkownik
Odpowiedzi
39
Mam mały problem w trochę większy. Od pierwszego dnia brygadzistka mnie wystalkowala i wiedziała już wszystko o mnie Nwm czy zanim zacząłem ta prace czy później się tego dowiedziała. Zauważyłem ze stosuje wobec mnie mobing. Rzuca mnie po stanowiskach oczywiscie najgorszych. Wyglada to tak jak by się wyrzywala na mnie. Reszta pracowników tez znęca się psychicznie na mnie. Nie na miłej atmosfery tylko napięta aż się nie chce przychodzić. Pomóżcie co w tej sytuacji mogę zrobić ? Iść na drogę prawna i ja posadzić o to ? A dowody ?
Jak to wyglada ??

Co zrobić jak praca nie odpowiada, warunki i atmosfera beznadziejna? Zmienić ją.

Ja pytam czy coś mogę zrobić w tej sytuacji a nie dajesz mi najprostsze rozwiązanie halo

Jakie są objawy tego mobingu? Ze strony brygadzistki? Współpracowników?

k4rol13 napisał:
Zauważyłem ze stosuje wobec mnie mobing.
I na czym polega te mobbing
w jaki sposób psychicznie znęcają sie pozostali pracownicy na tobą

No i dostałeś najlepszą odpowiedź. Zakładam że długo tam nie pracujesz oraz Twoje doświadczenie pracownicze jest krótkie. Znaleziona praca ma to do siebie że niestety nie zawsze warunki będą tam super a ludzie wspaniali. Nawet nie wiesz jak często trafią się na bardzo kiepską atmosferę w pracy. Oczywiście możesz złożyć skargę przełożonemu liderki na nią i współpracowników. Może to coś zmieni na krótki czas ale wątpię że pojawi się sielską atmosfera. A może też się jeszcze bardziej pogorszyć. Poskarżysz się na jedną osobę to zrobisz sobie jednego wroga. Poskarżysz się na wszystkich będziesz miał wrogów dookoła. Twoja decyzja.
To co piszesz to nie jest mobbing.

Powrót