Testy DNA

• Autor wątku Autor wątku princessa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Słyszała Pani, że natura ludzka zmienną jest?

A może sądy powinny zaprzestać udzielania rozwodów. Dlaczego? No przecież "widziały gały co brały".

[cytat="Volcanalis"]Nie widzę w tej kobiecie nic zdrożnego! Ktoś powiedział to wczesniej! Nie wiem bo słabo sie na tym znam... Jezus Chrystus?[/cytat]
nie no proszę Cię...nie ośmieszaj się człowieku :roll:
[cytat="Miaowi"]Princessa ma prawo UCIEKAĆ z dzieckie dalej niż widzi[/cytat]
..ale kaskę brać można tak? nie no błagam :roll:
[cytat="ewa1440"]oczywiście że ma takie prawo ,tak samo jak ojciec ma prawo ją gonić, więc po co uciekać ? Ucieczka nic nie da[/cytat]
..pewnie że nie da...w końcu Ziemia jest okrągła :lol:
[cytat="Miaowi"] To, że facet zrobił dziecko nie musi oznaczać, że ma prawo zepsuć mu całe życie[/cytat]
nie no jasne...sam se zrobił. Faktycznie paranoja :roll:
[cytat="akunikowska"] Od urodzenia ma się tylko płeć[/cytat]
ojejku...tak mało??? :(
[cytat="akunikowska"]Słyszała Pani, że natura ludzka zmienną jest?[/cytat]
yyyyy....a nie kobieta?? :what:

Fajnie się z Wami bawiłem...turlam się gdzie indziej pa pa :lol: ™

Nie róbcie cyrku. To że ja popełniłam błąd zadając się z kanalią nie znaczy że ma za to płacić moje dziecko i tylko o to mi chodzi. A wiem, że ten człowiek nic dobrego dziecka nie nauczy - jest agresywny i nie panuje nad sobą. I powiedzcie dziecku - widziały gały co brały, spędzaj sobie spacerki z tatusiem psychopatą.

[cytat="Bartata"]
nie no proszę Cię...nie ośmieszaj się człowieku :roll:

Fajnie się z Wami bawiłem...turlam się gdzie indziej pa pa :lol: [/cytat]
Markiz32 zrozumiał,satyra nie wydawała mi sie zbyt skomplikowana... :what:
Okazało się jednak,że dla niektórych niezbędna jest jej specyficzna odmiana!
Turlająca! :roll:
Czytaj wolno i uważnie mój podpis!

Dobra,przeczytaj jeszcze raz... :?

Widzę ze mój post wywołał wojne słów :wow: Ok Kazdy ma swoje rację i jeśli to kogoś bezpośrednio nie dotyczy łatwo jest wydawać opinie i sądy... :brawo:
Może i widziałam co brałam,może i żyłam w toksycznym związku ale wcale nie znaczy to że msiałam w nim tkwić do końca życia.Mam prawo do szcęścia i do godnego życia i to właśnie dla dziecka zrezygnowałam z niego,było dla mnie motywacją.Sama nie potrafiłam definitywnie odejść,chciałam wierzyć że bedzie dobrze ale było tylko gorzej :!:
Sama mysl o tym jak moje dziecko będzie wychowywane przez osobę która momentami zachowuje się jak niezrównowazona psychicznie,u której w domu non stop słychać obelgi i przekleństwa choć uchodza za normalna rodzine... przerazało mnie to.I nie pozwole dobrowolnie na to by jego destrukcyjne zachowania wplynely na moje malenstwo :!: :!:
Przeciwnicy mojej decyzji mogą myśleć sobie co chcą.Wiem jedno,teraz jestem szczęśliwa i mój skarb także.W życiu się jeszcze nie raz nacierpi więc póki mogę dlaczego miałabym mu tego nie zaoszczędzić :?:

Aha !!! A co powiedzieć o facetach którym to sąd a nie matka dziecka ograniczają prawa,kontakty itp ??? Jeśli sąd wyda taką decyzję to jest wszystko ok.tak ??? Wtedy to facet jest tym złym ??? A matka jest ok??? Z jakiegos powodu takie postanowienie zapada... Ale gdy to matka decyduje o dziecku, to jest tą złą która bezpodstawnie oranicza bycie wspaniałym ojcem jakim by on nie był człowiekiem???
I wiecie co .... wolę być tą złą która odbiera dziecku "tatę" bo gdy zrobiłby to sąd,zrobiłby to na podstawie dowodów czyli być może takich w postaci fizycznych lub psychicznych urazów tego bezbronnego maleństwa !!! Na tym swiecie to tak jest,dopóki nie stanie sie jakaś krzywda wszystko jest ok,nikt nic nie widzi,nikt nic nie wie,cycuś glancuś !!! A bo ona była taka zła a on taki dobry chłopak przecież... :brawo:

>>> Przeczytałam gdzieś że nie można wykonać badania DNA na żądanie domniemanego ojca, jeżeli matka nie wyraża na to zgody,może natomiast wyrazić zgodę dziecko ale dopiero gdy skonczy 13 lat... zmuszac można natomiast w odwrotnej sytuacji kiedy to matka żąda badania na potwierdzenie ojcostwa jesli ten sie wypiera ( ??? )

kobieta radzi sobie jak moze wiec nie osadzajcie jej, jest obrotna poprostu, a co do twojego pytania princesso to poczytaj kodeks rodzinny szybciej sie dowiesz , bo jak widze tu zamiast radzic to zaczeli cie osądzac. A niektóre kobiety tutaj wrecz nagminnie rugaja kazda kobiete która chce uwolnic siebie i dziecko od pseudo ojca- padalca. nie znajac tych facetów
.wez wiec kodeks i poczytaj , nie chce wprowadzac cie w błąd ale chyba potrzebna jest twoja zgoda na wykonanie badan DNA i chyba jest jakis termin co do wniosku ojca o uznanie dziecka.-radze poczytac powodzenia

Powrót