trochę prywatności ?

• Autor wątku Autor wątku livetofight
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
L

livetofight

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam,

nie wiem czy wybrałam dobry dział, jeśli nie z góry przepraszam. Piszę tu ponieważ potrzebuję porady, a mianowicie. Mieszkam z rodzicami. Z Ojcem w ogóle się nie dogaduje, nie potrafimy znaleźć wspólnego języka. Mam ciężki charakter zapewne przez to co mi robił w dzieciństwie i jak mnie traktuje. Oboje wyjechali teraz na wakacje. Dziś leżąc w pokoju zaciekawiła mnie kamerka która była centralnie zwrócona na łóżko, okazało się, że jest to kamerka D link czyli po prostu Bezprzewodowa kamera sieciowa włączona do prądu ( sprytnie wszystko ukryte pozaklejane diody tak bym nie widziała, że się świeci, że jest włączona) ojciec mnie cały czas podglądał nagrywał i podsłuchiwał. Nie ukrywam, że jestem poirytowana i to bardzo tym bardziej, że nie mam 15 lat, a trochę przez ten czas kiedy ich nie ma się naoglądał co robię. Nie wiem czy wcześniej też była włączona i w jakim celu. Nie chce tego tak zostawić tym bardziej, że żyjemy w coraz gorszych stosunkach tylko czekać, aż mnie wyrzucą z domu ( pracuję, ale nie stać mnie na wynajem. W obecnym mieszkaniu jestem zameldowana) Siostra też w bardzo młodym wieku się wyprowadziła ze względu na "charakterek" ojca. Czy w obecne sytuacji mogę coś zrobić? Nie chce odpuścić... a myślałam, że takie rzeczy tylko w filmach ... proszę o porady.

Pozdrawiam.

Powrót