Trudna sprawa - sprowadzenie motoru

• Autor wątku Autor wątku meri
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

meri

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Witam serdecznie wszystkich

Opisze swoja sytuacje:

W piatek (idiota ze mnie)zaplacilem za quada przelewem bankowym do Anglii,quad ma przyjsc w srode.Po wplaceniu pieniedzy facet z ktorym korespondowalem..stwierdzil ze wplata zaksiegowana ,i ze paczka zostala wyslana w poniedzialek.Po wplaceniu kontakt z nim jest ciezki,prosilem go trzy razy zeby napisal numer nadania..a on nic..stwierdzil ze napisze mi wszystko z detalami jak tylko bedzie wiedzial,dodam ze firma jest hurtownia,dzisiaj odpisal "your order is transit"a skad ja mam miec pewnosc ze on wyslal paczke.Dodatkowo probowalem sie dodzwonic ale numer nieprawidlowy.Firme sprawdzilem,istnieje 14lat,10 lat temu zmieniala nazwe.Stad moje pytane,jak ewentualnie moglbym sprawdzic taka firme badz odzyskac pieniadze.

Firma nazywa sie Atv Direct Limited,firme sprawdzilem przez podany serwis juz przed wplata,teraz gosc mi pisze ze problem z wysylka i ze musze doplacic jeszcze 1000$$......napisalem mu ze jak nie wyplaci kasy do konca tygodnia ide z tym na policje...jakie sa szanse ze odzyskam pieniadze?ile to trwa?

Powrót