R
rozanna91
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
Witam1Mieszkam i pracuje w Holandii,wynajmuje dom na spolke z inna polska rodzina.Dol domu nalezy do mnie i meza a gora do dwojki doroslych i dwoje dzieci.Wspolna kuchnia,pomieszczenie gospodarcze i prysznic.Od poczatku z tymi ludzmi byly problemy poniewaz potrzebuja wiekszej powierzchni w domu a placone jest na pol.Dochodzi czesto do klotni a kobieta ta jest agresywna.zostalam dwa razy przez nia zaatakowana i pobita a przez jej konkubeta wyzywana bardzo brzydkimi epitetami.Kiedy sprawa trafila na policje to niestety nie mialam zbyt wielkiej pomocy,bo potrzebna obdukcja,swiadkowie itd.policja stwierdzila tylko ze to jest bardzo zle i nazywa sie to nekakie...w obecnej chwili doszlo do tego,ze skonczylo sie paliwo,ktorym ogrzewane jest mieszkanie i woda ci ludzie probuja wyludzic od nas pieniadze i rzadaja oplaty na pol(my dwoje a ich czworka).od paru dni jestem podsluchiwana,pilnowana nawet jak korzystam z prysznica,mam odlaczana pralke i nie mam dostepu do kuchni,poniewaz kuchnia oblegana jest przez ta kobiete caly czas.Po za tym wiem,ze obmawiaja mnie,obrazaja,pomawiaja do naszych wspolnych znajomych...to nie do wytrzymania.Czy na takich ludzi nie ma prawa?Gdzie mam szukac pomocy?