UCIążLIWY SąSIAD

• Autor wątku Autor wątku wiedzma2
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wiedzma2

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Mój sąsiad ,którego bardzo lubiłam i uważałam za naprawdę w porządku człowieka,utrudnia mi życie a mianowicie stawia swoje auto tak,że nie mogę wjechać na swoje podwórko,pomimo prośby o przestawienie samochodu o 20 cm do przodu sytuacja sie nie zmieniła stawia swoje auto tj. jemu pasuje,co mam zrobić aby moja prośba została wysłuchana :x

Prawo pracy nie zajmuje się samochodami sąsiadów.

[cytat="wiedzma2"]Mój sąsiad ,którego bardzo lubiłam i uważałam za naprawdę w porządku człowieka,utrudnia mi życie a mianowicie stawia swoje auto tak,że nie mogę wjechać na swoje podwórko,pomimo prośby o przestawienie samochodu o 20 cm do przodu sytuacja sie nie zmieniła stawia swoje auto tj. jemu pasuje,co mam zrobić aby moja prośba została wysłuchana :x[/cytat]

Porozmawiaj raz jeszcze z tym mężczyzną i zaznacz - jeśli dalej będzie się to powtarzało - że nie chcesz, ale jednak będziesz zmuszona, zgłosić ten fakt organom ścigania (straż miejska, policja..)

Wywieś przed wjazdem na swoje podwórko tablicę z napisem "Nie zastawiać wjazdu" i w razie czego wzywaj policję/straż miejską.

"Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom".

Powrót