UCIECZKA DO ANGLI

• Autor wątku Autor wątku kojak
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kojak

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
15
czy dlatego ze jestem dyskryminowany przez mojego kuratora bo jestem gejem i w rezultacie doprowadzilo do odwieszenia mi wyroku w polsce musze sie ukrywac w angli i nie moge nic zrobic prosze o powazne odpowiedzi.

Teraz trochę chyba musztarda po obiedzie.
Jaka była podstawa odwieszenia?

WYRAZILA ZGODE ZEBYM PRACOWAL W ANGLI GDY JEJ POWIEDZIALEM ZE ZAWARLEM ZWIAZEK INYM GEJEM ZDECYDOWALA ZE MUSZE WROCIC DO KRAJU POWIEDZIALEM NIE WTEDY ZLOZYLA WNIOSEK OZARZADZENIE WYKONANIA KARY SAD SIE PRZYCHYLIL WE MOTYWACJI SAD NIE WSPOMNIAL ZE JESTEM DYSKRYMINOWANY PRZEZ NIA
POZOSTALO MI MIESZKAC W ANGLI BO TA ............... JEST PRZECIW GEJOM

Prosze powstrzymać się na forum od tego typu określeń(a)

Ale co było podstawą, uchylanie się od dozoru czy co?

Jest możliwość złożenia zażalenia na postanowienie sądu o zarządzeniu wykonania kary.

nie ma to dla mnie znaczenia bo nigdy nie zamierzalem mieszkac w kraju w ktorym dyskriminuje sie geji
w rezultacie za kilka dni zmieniam nazwisko to pierwsze kroki

Skoro nie ma to dla Pana znaczenia, trudno mi dalej coś podpowiadać.

Termin dla złożenia zażalenia jest 7 dniowy.

napisala ze uchylanie sie od dozoru co jest nieprawda
nicnie napisala ze powiadomilem ja ze jesttem gejem i zawarlem zwiazek w angli z gejem jak wiesz jest to tu w pelni honorowane przez urzedy ale nie w polsce
niewiem co robic bo chce zobaczyc moj dom i rodzicow

jest juz po terminie
sad podjal decyzje 27 07 2007

To juz teraz tylko rodzice mogą przyjechać do Ciebie bo ty do nich nie bardzo

nie ma za bardzo czego zalowac bo polska jest bagnem

Prosze powstrzymac się od określeń o bagnie, może to naruszać odczucia innych userów(a)

Proszę używać opcji zmień.

Jak rozumiem kontaktował się Pan z kuratorem w sposób określony przed wyjazdem?
Byc może kurator potraktował jako uchylanie się od dozoru tą okoliczność, że nie powrócił Pan do kraju.

Szkoda, że termin upłynął zażalenia, bo teraz w zasadzie niewiele da się zrobić-pozostaje instytucja odroczenia wykonania kary.

jakos to przezyje mam wielki dom duzo miejsca i telefon do tej .............
zawsze moge ja pognebic wieczorami
bo za to co zrobila to tylko tak moge ja potraktowac

Nie wolno na forum obrażać innych osób. W zwiazku z tym ostrzeżenie(a)

chyba mam prawo mieszkac gdzie mi sie podoba informowalem ja o szczegolach zmienila zdanie gdy oznajmilem ze jestem gejem

Proszę używać opcji zmień do momentu odpowiedzi na post.
Dziękuję.
atmosphere

Ma Pan prawo mieszkać gdzie chce tyle tylko, że w chwili obecnej - w związku z odwieszeniem kary - wisi nad Panem wyrok więzienia.

to co nie moge wrucic do kraju i musze sie tu zostac

W Anglii teraz Panu nic nie zrobią..... ale czas mija i wsyztko się zmienia, coraz ciężej będzie się ukrywać a 15 lat też szybko nie mija. Proszę się zastanowić

co mam robic czy jako obywatel brytyjski ze zmienionym nazwiskiem poniewaz przejalem nazwisko mojego partnera moge jechac do polski nie moga zatrzymac obywatela wielkiej brytani

Jak masz obywatelstwo brytyjskie nie zwalnia Cie z odpowiedizalności karnej an terenie RP. Tymbardziej że masz 2 obywatelstwa a nie tylko 1

morze bedzie amnestia
i ten niewielki wyrok 8 miesiecy ullegnie kasacji

Powrót