Udostepnianie plikow torent MIEMCY ! prosze o pomoc !

• Autor wątku Autor wątku robak007
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
R

robak007

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam .
Jestem tutaj nowy więc prosze o wyrozumiałość . Wiec moje pytanie brzmi tak .. Jestem w DE od tygodnia w pracy ,znajomy poinformował mnie by nic nie sciągać ponieważ sa zbyt wysokie kary . Tak wiec trzymałem sie tego tylko po pięciu dniach zorientowałem sie ze w tle u mnie chodzi torent i udostepnia 2 filmy, filmy zostały juz wczesniej sciagniete w PL .Dodam ze dziennie mialem tylko 3h dostepu do internetu .Torenta oczywiscie juz usunełem .Jaka jest szansa na to ze zostane ukarany ? do tego czasu własciciel internetu nie dostał jeszcze zadnego listu . Poprosze ogolnie o porady . Dziekuje i Pozdrawiam

co w takim razie najlepiej nalezy zrobic ? . Wiem temat został juz przerabiany kilka razy ale chciałbym sie upewnic . I ile moze to trwac zanim cos przyjdzie ?

Też usiłowałem uzyskać tytaj pomoc w w/w sprawie, bezskutecznie :p

Osobiście przez to przeszedłem - 800€ kary.

Z tego co wyczytałem na innym forum, sam niczrgo nie wskurasz, a prawnik weźmie swoją dolę więc nie warto. Karę rozłożyli mi na raty.

Pozdrawiam i przestrzegam.

Cloperflake a sciągałes czy tylko udostepniałes tak jak w mojej sytuacji ? mam wielka nadzieje ze nie zostałem namierzony , jak wczesniej pisalem mialem dziennie tylko 3h internetu

Cloperflake napisał:
Też usiłowałem uzyskać tytaj pomoc w w/w sprawie, bezskutecznie :p

Osobiście przez to przeszedłem - 800€ kary.

Z tego co wyczytałem na innym forum, sam niczrgo nie wskurasz, a prawnik weźmie swoją dolę więc nie warto. Karę rozłożyli mi na raty.

Pozdrawiam i przestrzegam.

a wiec drogi kolego polecam czytac tez inne fora a nie ograniczac sie do jednego badz dwoch i jestes w bledzie niewiele musi czlowiek zrobic aby dola zostala we wlasnej kieszeni wiec nie sugeruj smutnego zakonczenia :)

a panu proszacemu o pomoc polecam wiecej szukac niz prosic to moze sie czegos pan przy okazji nauczy ;) .....a i nie chodzi o sciaganie a udostepnianie wlasnie lol

no i w sumie to takie sytuacje nie tylko w niemczech sie dzieja wiec nawet jak nie znasz jezyka niem. to uzywajac google dalbys rade :) :grin:

Powrót