Udostępnienie treści rozmowy z TT

• Autor wątku Autor wątku Pawelleo93
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

Pawelleo93

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
1
Witam, mam pytanie, otóż przyłapałem pewną osobę może nie na oszustwie, ale na bardzo niemoralnym zachowaniu, mianowicie na swoim profilu ta osoba zachęca do wpłacania Jej pieniędzy co nie jest chyba niezgodne z prawem i nie mam z tym problemu, do tego jednak ta osoba uczy ludzi, że Jej podejście jest jedynym słusznym i należy myśleć jak Ona i wpłacać Jej pieniądze. Napisałem do Niej z małą prowokacją i okazało się, że chętna była również na wpłatę pieniędzy dla Niej zamiast na cele charytatywne, dalej nie ma tu nic niezgodnego z prawem, chciałbym jednak aby Jej ofiary miały świadomość z jak niemoralną osobą mają do czynienia, może ktoś otworzy oczy i zamiast wyłudzacza podobnie jak ja wpłaci na potrzebujące dzieci. Moje pytanie brzmi czy mogę wstawić screeny rozmów z tą osobą, gdzie ochoczo przystaje na "zabranie" pieniędzy potrzebującym? Na TT nie ma imienia ani nazwiska, jest tylko nick, zdjęcie profilowe to jakiś obrazek z neta, czy mogę to wstawić bez zamazywania, czy robiąc tak sam kręcę na siebie bat, mimo moim zdaniem słusznej sprawy? Dzięki.

Powrót