Udzielanie odpowiedzi na forum

• Autor wątku Autor wątku Janussz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
J

Janussz

Użytkownik
Odpowiedzi
334
Zauważyłem taką tutaj prawidłowości na tym forum.
Jeżeli od zadania pytanie nie otrzymam odpowiedzi w godzinę, to jej wcale nie otrzymam.
Druga sprawa, to nabijanie postów.
W moim przypadku większość odpowiedzi na pytania ma mało, albo bardzo mało wspólnego z pytaniem. Np.pytanie brzmi: czy Sąd ma obowiązek.....? I odpowiedź: a nie zastanawiałeś się nad apelacją? Odpowiedzi tego typu udzielają uczestnicy forum mający po kilka, kilkanaście tysięcy wpisów.
Na moje dodatkowe pytanie: czy moje pytanie jest za trudne?, nigdy nie otrzymałem odpowiedzi.
Albo, w moim poście są dwa, trzy pytanie. Odpowiedź jeżeli pada to zazwyczaj na jedno tylko najprostrze pytanie i zadowolony z siebie user ma następnego zaliczonego posta.

Na tym forum udzielają się wolontariusze. Nie odpowiada Ci poziom odpowiedzi? Udaj się do profesjonalisty, zapłać mu odpowiednią kwotę, a i tak zapewne powie Ci to samo co na forum.

masz 2 problemy, zadajesz pytania w taki sposób, że nie wiadomo o co Tobie chodzi, a drugi - jak dostajesz odpowiedź od kompetentnej osoby (niezgodną z Twoimi oczekiwaniami) nie zgadza się z nią.

Agnieszka3M napisał:
masz 2 problemy, zadajesz pytania w taki sposób, że nie wiadomo o co Tobie chodzi, a drugi - jak dostajesz odpowiedź od kompetentnej osoby (niezgodną z Twoimi oczekiwaniami) nie zgadza się z nią.
Post następny nabity.
Poruszyłem ciut więcej problemów w pierwszym poście.
Odpowiadamy tylko na to co nam w danym momencie pasuje. Nieprawdaż?
Podaj przykład odpowiedzi od kompetentnej osoby z którą się nie zgadzam. Może i osoba jest kompetentna, tylko odpowiedź już nie.

Agnieszka3M napisał:
szkoda mi czasu na jałowe dyskusje

Przeczysz sama sobie.
Każda droga do zaliczenia następnego postu jest dobra. To jest dowód na to, że jednak to ja mam rację. A że to boli......
Uderzyłem w stół z nożycami.

Nabijacze postów, jeśli już tacy są, to problem administracji, nie Twój.
Jeśli nie odpowiada Ci poziom naszego forum, nikt tu na siłę nikogo nie trzyma.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót