Ugoda w Ultimo

• Autor wątku Autor wątku Konstancja111
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Takie jak od komornika sie dostaje rozumiesz ...niech bedzie ze drukowane..

Nie o kopertę chodzi , a o pismo , wstawisz czy tak będziemy gdybać do rana.Jak nie umiesz to poproś kogoś kto umie , lub jak chcesz przepisz.

Wkleic nie umie a teraz jestem sama ..tego jest duzo co przepisac ?

Jeśli nie możesz wkleić pisma , to może inaczej , pamiętasz ile zostało do spłacenie Providentowi ? masz umowę pożyczki , kwity od przedstawiciela który jak myślę przychodził po raty ? jeśli pamiętasz , to porównaj to z tym , co chce od ciebie Ultimo , na nakazie zapłaty masz podaną kwotę .Ultimo na pewno nie umorzy ci nic po nakazie zapłaty , jeśli się nie odwołasz.

Wiesz co sprawdzilam i jest tak jak na ostatniej wplacie zgadza sie ... nakaz zaplaty to ja juz mam .. Myslisz ze ultimo nie daje spraw do sadu ...?

Konstancja111 napisał:
Wiesz co sprawdzilam i jest tak jak na ostatniej wplacie zgadza sie ... nakaz zaplaty to ja juz mam .. Myslisz ze ultimo nie daje spraw do sadu ...?

Daje oczywiście że tak, tylko lubi zawyżyć kwotę ,jeśli wg. ciebie kwota się zgadza, i nie jest przedawnione , to próbuj ugody , ale wcześniej użyj opcji szukaj , i wpisz Ultimo i poczytaj co oni potrafią zrobić.

Wiem ..nic nie robie od piatku tylko czytam . Dziekuje Ci .

Wiem ..nic nie robie od piatku tylko czytam . Dziekuje Ci .

Wnieś sprzeciw, będziesz mieć trochę czasu na ogarnięcie tematu (sama albo z czyjąś pomocą), albo płać. Innej opcji nie widzę.

Mam jeszcze pytanie czy wszystkie sprawy trafiaja do esadu ?

Nie. A czemu pytasz i w jakim sensie?

Pytam bo myslalam ze mam tam sprawe z ultimo ?

Dostałaś nakaz, to chyba widzisz z jakiego sądu?
Masz już gotowy ten sprzeciw?

No fakt . Dogadalam sie ze wplace ..dzwonilam do nich ...myslisz ze zle robie ?

Konstancja111 napisał:
No fakt . Dogadalam sie ze wplace ..dzwonilam do nich ...myslisz ze zle robie ?

Przepraszam , czy ty sobie żarty z nas robisz ?

Powrót