ugoda

• Autor wątku Autor wątku fatirta
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

fatirta

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
9
Witam. Miałam pozyczkę hipoteczną w banku, ale podwóch latach, zostałam zwolniona z pracy, z powodu braku finansów ubezpieczenie wyplaciło 14000zł, po otrzymaniu pracy zaczełam spłacać ubezpieczenie łacznie spłaciłam 12000zł. ale znowu jestem bez pracy narosły mi odsetki w sumie dodatkowe 2000zł. prawnik z ubezpieczenia wysłał mi ugodę do dalszej spłaty ale znowu jest 16000zł nie uwzględniając mojej wcześniejszej spłaty. Czy to możliwe że mogą tak rozbić wysyłałam dowody wpłaty ale nic żadnego odezwu tylko ta ugoda . Skoro splaciłam 12tyś a wpłacili 14 +2000tyś odsetek to powinnam spłacić jeszcze 4tyś a nie 16tyś.Proszę o pomoc co mam zrobić?

wydaje mi się to próbą wyłudzenia skoro ma Pani potwierdzenia wpłaty na daną kwotę powinna Pani uregulować pozostałe zadłużenie i to powinno załatwić sprawę

Dzwoniłam dziś do kancelarii ubezpieczyciela, twierdzą że nic nie wysyłali, ale dane się zgadzają i numer do wpłaty jest ten sam. Nie zgadza się tylko adres e-mail, ale może każdy dział ma inny nie wiem. Nic z tego nie rozumiem.

Powrót